Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 10 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Συνάντηση εύκολα και γρήγορα στο διαμέρισμα στον βυρωνα . Αρχικά να πω πως έκλεισα ραντεβού με Carolina Cortez απλά δεν υπάρχει εδώ μέσα για να αφήσω κριτική . Τέλος πάντων μόλις μπήκα στο σπιτι μου ανοίγει η Carolina και πηγαίνοντας προς το δωμάτιο ακούω ομιλίες και την ρωτάω αν έχει καμία φίλη για τρίο . Μου λέει είναι η Lohany αλλά έχει πελάτη . Λέω οκ ενημέρωσε την ότι μετά θέλω να έρθει . ( λεπτομέρειες με Carolina cort θα σας πω αν ανοίξει καρτέλα της ) αφού εγώ τελειώσει με Carolina cort και κάνω το ντουζακι μου και έχω ξαπλώσει . Έρχεται μέσα η lohany και παθαίνω πλάκα . Μιλάμε για κουκλάρα . Φορούσε μαύρες ζαρτιέρες και έχω γίνει πέτρα . Ξεκινάμε φιλάκια χαδακια και καταλήγουμε να κάνουμε ένα ωραίο 69 και να γλυφομαστε για ένα 10 λεπτό προσπαθώντας να το πάρω όλο μέσα στο στόμα μου και αυτήν να με πνίγει σκουντώντας το κεφάλι μου. Στήνομαι ιεραποστολικά και έρχεται στην ήδη ξεσκισμένη τρυπούλα μου ( από Carolina cort από πριν ) και αρχίζει ένα τρελό σφυροκόπημα με μανία οργώνοντας ότι είχε απομείνει . Μετά από 5-10 λεπτά βγάζει το προφυλακτικό απότομα και έρχεται πάνω μου και με χύνει στο πρόσωπο. Ηταν η μεγαλύτερη ποσότητα που μου έχουν ρίξει ποτέ κάλυψαν όλο το πρόσωπο μου έπαθα πλάκα . Πάω μέσα να κληθώ και όταν βγαίνω από το ντους την βλέπω γονατιστή να μου ζητάει να την δώσω πίπα . Την αρπάζω από το κεφάλι και ξεκινάω να την δίνω deepthroat για κανένα 5 λεπτό την ζόρισα τόσο πολύ που δάκρυσε . Μετά σαν καλό παιδί αφού μου ζήτησε να γονατίσω να την περιποιηθώ πιπονοντας την μου λέει είναι τόσο καυλωμενη θέλω να σε χύσω ξανά . Δεν το πίστεψα και το προσπέρασα ώσπου με βάζει στα 4 και τον χώνει με τέτοια δύναμη που οριακά από πόνο και ηδονή . Με όργωσε ξανά για ένα 10 λεπτό ώσπου με ξάπλωσε και με έχυσε ξανά ( λίγο εννοείται αυτήν την φορά ) . Τέλος αφού εγώ δεν είχα χύσει την στήνω ιεραποστολικά και τον καρφώνω στην πολύ σφιχτή κωλαρα της . Ζορίστηκα αρκετά να μπω και μετά από κανένα 5 λεπτό έχυσα και εγώ μέσα στην κωλαρα της . Καταπληκτική εμπειρία. Πολύ καλή παρουσία και εξαιρετική συμμετοχή
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 21, 2025
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
17
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PETROSANAL1, Panikos27, Pegging Slave και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Φεβρουαρίου, 2025
Έτσι μάλιστα! Μπράβο που την χάρηκες! Είναι στα υπόψιν!
25 Φεβρουαρίου, 2025
Carolina Cortes = Juliana Lemes Εχει καρτέλα από το 2017 ...
review reaction 1 ThanosXXX
26 Φεβρουαρίου, 2025
Καλησπέρα μπορώ κάτι να σε ρωτήσω σε προσωπικό μήνυμα;;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3