Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 4 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ο κωλος μου με έτρωγε κ γουσταρα τις φωτογραφίες της με την ψωλαρα έξω! Έδειχνε δυνατή κ την σκεφτόμουν μέσα στην τρύπα μου όλη!
Ανικανοποίητος με αυτόν που είμαι τώρα, γιατί είναι μικρός στο μέγεθος! είναι καλός όταν μου κάθεται μόνο! Αλλά εγώ έβλεπα το μαδερι της και έκανε σπασμούς πίσω η τρύπα!
Με υποδέχτηκε βαριεστημενη κ σχετικά απεριποιητη, πράγμα που θα με ξενερωνε αν ήθελα να γαμησω. Καθαρή όμως μοσχομυριζε, έμεινα σε δευτερόλεπτα με το Στρινγκ και τον πήρα στο στόμα! Την μπούκωνα μέχρι λαρύγγι και σηκώθηκε εύκολα, δείχνοντας ότι είναι υπό την επίδραση θαυματουργού χαπιού!
Στηθηκα στα 4 κ πόζαρα με το Στρινγκ, ενώ το κατέβαζα κ άνοιγα τα κωλομερια μου! Αυτή ήταν πέτρα και μου έριχνε χαστούκια στον κώλο μέτριας έντασης. Το θέαμα φαντάζομαι την είχε συγκινήσει, δεν είναι κάτι που δεν ερεθίζει. Η έτσι μου λένε!
Τζελ δάχτυλα, Καποτα με τζελ πάνω κ μπήκε με φόρα με έκανε να τσιριξω, γιατί μιλάμε για 20ποντη κ χοντρή! Άρχισε δυνατά γιατί την είχα καβλωσει, αλλά πήρα γρήγορα τα μέτρα μεσα μου κ απολάμβανα με φωνές! Με είχε κοκκινίσει γιατί συνέχισε τα χαστούκια! Άρχισα να ξαπλώνω μπρούμυτα γιατί έσπρωχνε δυνατά, ενώ μου έσκισε το Στρινγκ και μου το μπουκωσε στο στόμα!
Δεν μπορούσα να κουνηθώ κ μόνο μουγκριζα από την καβλα! Είχα ανοίξει τα ποδαράκια μου κι αυτή με κάρφωνε όλο, με τα δικά της όρθια πίσω!
Είχε καυλώσει φουλ με τον κώλο μου κ με όργωνε! Ενώ εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ κ μόνο μουγκριζα γιατί είχα βουλωμένο το στόμα. Τι ωραίο μαρτύριο! Και αυτή γουσταρε! Μου πιπιλαγε τον λαιμό κ μου δάγκωνε τα αυτιά! Μάλλον υπήρξε συμπάθεια.
Σε μια στιγμή άρχισε να βογκαει με χοντρή φωνη χαχαχαχα και πετάχτηκε ελατήριο, βγάζοντας το προφυλακτικό να μου τα ρίξει στο πρόσωπο που είχα γυρίσει από το πλάι! Περιμένοντας να με λούσει! Έβγαλε 2-3 σταγόνες στο μάγουλο μου χαχαχα! Δεν μιλάει καθόλου Αγγλικά και μου ζήτησε σόρρυ με το χέρι, αλλά είχε στραγγιξει! Τζάμπα το 50ρικο δεν χάλασε ο κόσμος.
Τώρα επειδή οι προηγούμενοι δεν έχουν γράψει καλές κριτικές, μην το δέσει κάποιος ότι θα περάσει τόσο καλά όσο εγώ, που κατάφερα και έπαιξα με το μυαλό της κ την καβλωσα για να με σκίσει, όπως είχα στόχο για την βραδιά!
Πέταξα το βρακί μου στα σκουπίδια, σκουπιστηκα κι έβαλα το παντελόνι μου μόνο από κάτω. Περίμενα το μετρό με τον κώλο γαμημενο κ κρύωνα! Αλλά το έφαγα σχετικά καλά όπως ήθελα!
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 07, 2025
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
poustarelio
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Benreilly, Pegging Slave, Sxolhasths και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2025
Αυτά διαβάζουν αυτοι που όσους πάμε με τρανς μας λένε κρυφοπούστηδες, άντε μετά να τους πεις ότι δεν έχουν δίκιο…
10 Φεβρουαρίου, 2025
"Περίμενα το μετρό με τον κώλο γαμημένο κ κρύωνα"
Είσαι μεγάλο ξέκωλο τύπε...
review reaction 3 Heavywash
10 Φεβρουαρίου, 2025
Εσείς λοιπόν που ειστε απόλυτα αρσενικά, γιατί μπαίνετε κ διαβάζετε κριτικές για τρανς;;; Ενώ έχει τόσα ωραια κορίτσια εδώ; Μηπως θέλετε να μάθετε πως το τρίβουν το πιπέρι;;; Ετσι εγκυκλοπαιδικά!
review reaction 1 Benreilly
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3