Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 5 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Με υποδέχτηκε στο Παγκράτι, με κόκκινα εσώρουχα κ γόβες! Σκινι γαζέλα με γράμμωση!
Σφιχτό κωλαρακι κ φτιαγμένο στήθος, ενώ το μαλλί αφρό στυλ όπως της ταιριάζει!
Καβλωσα με το κωλαρακι που το κουναγε προκλητικά κ την έβαλα στα 4 να με πιπωνει ενώ έβλεπα τον κώλο κ τις πατούσες καβλα!
Είχα γίνει τούρμπο με το θέαμα της σφιχτης τρυπουλας της οπότε δεν ήθελα πολύ να βάλω προφυλακτικό κ αρκετό τζελ, ενώ την έστησα με βαθύ κάθισμα στα 4 κ μπήκα αργά! Φώναζε πολύ όμορφα είναι κ πιπινι περί τα 20 έτη. Άρχισα να δίνω δυνατά κ έδειχνε ότι το είχε συνηθίσει πλέον κ γουσταρε! Της έκανα κ στάση κόκκορα τερματίζοντας όλον μου τον πουτσο μέσα της! Μετά στο πλάι πάλι δυνατά κ ιεραποστολικά κανονικά και με τα ποδαράκια στους ώμους!
Να πω ότι έχει μικρό σχετικά καβλι κ χονδρό, με μέτρια στύση, αλλά δεν ήθελα να είμαι παθητικός μαζί της. Υπάρχουν άλλες ψωλαρουδες για αυτήν την δουλειά!
Την έχυσα στα βυζάκια της κ την πήραν σταγόνες στο πρόσωπο, που δυσανασχετησε, αφού ήταν ωραία βαμμένη!
Έκατσε στην αγκαλιά μου κ με τα νάζια της με καβλωσε ξανα! Και με πιπωσε γλύφοντας μου τα αρχιδια κ τον κώλο μου τα άδειασα στο στόμα, όπου τα έφτυσε.
Καλά σε γενικές γραμμές ίσως την δοκιμάσω ξανά, με αυτήν σε ενεργητικό ρόλο!
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2025
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Παθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
poustarelio
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Benreilly, BisexualWannabe, Καταχθόνιος εκδικητής και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού