Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 4 10
Transexual
33275
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Συνάντηση σήμερα στο χώρο τις μετά από κανένα 2μηνο περίπου. Με υποδέχτηκε με κάτι μαύρα εσώρουχα που κάναν την κολάρα της ακόμα πιο απίστευτη. Εννοείτε πεντακάθαρη και με ένα άρωμα υπέροχο πραγματικά. Θερμή υποδοχή με φιλιά και αγκαλιές. Στα του αγώνα τώρα δεν ήθελα σεξ απλά να απολαύσω το καυλί της και την κολάρα της. Όλα πήγαν υπέροχα έφτασε σε ένα καλό επίπεδο στύσης. Μετά για να τις σηκωθεί ακόμα περισσότερο χρησιμοποίησε το κινητό τις βλέποντας βίντεο δικά τις (με ρώτησε αν έχω πρόβλημα) και μετά από λίγα λεπτά τα είδα όλα, έγινε πέτρα και ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ και υπέροχο. Για κανά 10λέπτο τις τον έπαιζα ήταν μονίμως πέτρα μου έδωσε τζελ και μετά από λίγα λεπτά έχυσε. Ήταν η πρώτη φορά (τις προηγούμενες φορές με ρώταγε αν ήθελα αλλά με 50 ε έξτρα) δεν το περίμενα έχυσε αρκετή ποσότητα στο χέρι μου, στα μπούτια τις και στην κοιλιά τις. Κάπου εκεί άραξε λίγο να ηρεμήσει και μετά στο μπάνιο παρέα για να πλυθούμε.
Πρέπει να αναφέρω επειδή ήμασταν όλη την διάρκεια μαζί στο μπάνιο έδειξε ιδιαίτερο ζήλο στο καθάρισμα τις περιοχής με πολύ σαπούνι και τρίψιμο και μετά ξανά πάλι δεύτερη φόρα. Ντύσιμο φιλί στην πόρτα και ευχές για την καινούργια χρονιά.
Πρέπει να αναφέρω επειδή ήμασταν όλη την διάρκεια μαζί στο μπάνιο έδειξε ιδιαίτερο ζήλο στο καθάρισμα τις περιοχής με πολύ σαπούνι και τρίψιμο και μετά ξανά πάλι δεύτερη φόρα. Ντύσιμο φιλί στην πόρτα και ευχές για την καινούργια χρονιά.
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 22, 2025
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική