Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 4 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Με υποδέχτηκε με σέξυ εσώρουχα κ γόβες πανηψηλη! Το εργαλείο κρεμόταν!
Υπάρχει ένα βίντεο στο distintas νετ με την ΨΩΛΑΡΑ δίπλα σε ένα μπουκάλι! Αυτό είχα δει και μου τρεχαν τα σάλια!
Γδυνομουν και τον έπαιζε χωρίς αποτέλεσμα, οπότε άρχισα να τριβομαι πάνω της κ να βάζω τζελ στον κώλο μου που είχε τρομάξει λίγο! Την πήρα στο στόμα και με τεχνική κ γλυψιμο στα αρχιδια άρχισε να σηκώνεται! Ώρε γιούργια!
Καποτα κ μπόλικο τζελ κ μπήκε αργά γιατί εσκουζα! Τον βολεψα όμως και άρχισα να νιώθω κάθε εκατοστό! Με γαμαγε αργά μέχρι να ανοίξω, αλλά άρχισε να μαλακώνει γαμωτ! Δεν ήταν σε ιδιαίτερα κέφια κι έδειχνε λίγο κουρασμένη!
Της τον έδωσα πίπα στο στόμα και έβλεπα τον κώλο της στημένο, οπότε ήρθε η στύση κ την έβαλα στα 4 με τζελ φυσικά κ Καποτα. Μπήκα λίγο δύσκολα, γιατί μου εξήγησε ότι με τέτοια πουτσα που έχει, οι περισσότεροι έρχονται να τον φάνε! Καβλωσα στην ιδέα που ήταν κλειστή κι άρχισα να δίνω πόνο, ενώ ένιωθα το τζελ πίσω στην τρύπα μου!
Δεν έχασα ευκαιρία κ την έβαλα ιεραποστολικά με ανοιχτά τα πόδια κι άρχισα να την καρφώνω δυνατά, όπου βογγαγε όμορφα! Επίσης χάιδευε την τρύπα μου και καβλωνα απίστευτα! Της επαιζα την πουτσα της και γουσταρε! Φάνηκε γιατί μεγάλωσε φουλ!
Χυνω με βογγητα στην κοιλιά της και της έφτασαν μέχρι τα μούτρα! Σχολίασε papi good!
Την έβαλα στο στόμα μου και την πήρα μέχρι λαρύγγι είχε γίνει πέτρα! Μάλλον είχε ενεργήσει χάπι, σε σχέση με πριν! Της ξαναεβαλα λάστιχο κ ξάπλωσα μπρούμυτα με ανοιχτά τα ποδαράκια μου περιμένοντας αυτό για το οποίο είχα έρθει! Την ένιωσα να μπαίνει όλη στην υγρή μου κωλοτρυπα κ τερμάτισε. Έμεινε μέσα και εγλυφε τα αυτιά μου είχα πάθει σοκ! Άρχισε το κομπρεσέρ κ μου το βαραγε όμορφα! Άρχισα να φωνάζω, γιατί είχε πιάσει Ρυθμό, αλλά μετά από κάνα δεκάλεπτο δεν άντεχα με ποναγε η κοιλιά μου οπότε σταμάτησε κι αυτή. Μου είχε πει no cum γιατί ήταν κουρασμένη κ δεν θα είχε παραγωγή να μου ρίξει! Οπότε δεν άξιζε το εξτραδακι!
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 08, 2025
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική