Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 11 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Με υποδέχτηκε ντυμένη όπως στις φωτογραφιες καβλα! Με έβαλε κάτω κ μου τον έδωσε στο στοματάκι! Μπούκωσα με σάλια κ μου τον έχωνε ντηπ throat! Μεγάλο εργαλείο κ σκληρό!
Προφυλακτικό κ με έβαλε στα 4 όπου μπήκε με σάλιο όμορφα! Ενώ με φίλαγε παθιαρικα, αφού γύριζα κι εγώ! Τρυφερά στην αρχή με είχε γραπώσει από την μέση κι έσπρωχνε αργά μέχρι τέρμα που την ένιωθα όλη με τέλεια αίσθηση! Ανέβαζε ρυθμό κ με κάρφωνε με δύναμη ενώ ακουστήκαμε και οι 2 πολύ καβλα! Άρχισε να μου χτυπάει κ τον κωλο με δύναμη όπως μου αρέσει κ είχα αρχίσει να καβλωνω!
Γύρισα ανάσκελα και απόλαυσα το στοματικό της ενώ μου μουλιαζε και τα φουσκωμένα μου αρχιδια. Έβαλα προφυλακτικό και την έβαλα επίσης στα 4 με προετοιμασία τζελ μόλις μπήκα, άρχισα να την καρφώνω δυνατά για εκδίκηση και της κοκκινησα την κωλαρα της που είναι απίστευτη!
Έβγαλα το προφυλακτικό και της έφτασαν μέχρι την πλάτη κ το μαλλί! Είχα να χυσω καμία εβδομάδα! Δεν με άφησε να τα βγάλω φωτό! Πολύ καλή εμπειρία! Άξιζε τα χρήματα της πέρασα όμορφα υπήρξε συμπάθεια! Θα την ξαναδώ μελλοντικά!
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 20, 2024
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική