Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 10 10
Transexual
100362
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ότι βλέπετε στις φωτογραφίες! Μεγάλη μαύρη ψωλαρα, την μπουκωσα κι έγινε πέτρα! Μου τον εχωσε λίγο αγαρμπα στην αρχή! Αλλά λίγο λίγο που πήρε το λιπαντικό στην Καποτα, μου τον τερμάτισε κι άρχισε να δίνει πόνο! Με ξέσκιζε ώρα στα τέσσερα και έριχνε γερά χαστούκια στο κώλο μου!
Την καβάλησα cowboy κ χοροπηδαγα σαν πουτανα με βογγητα! Ιεραποστολικά με τέρμα διεισδύσεις και πιπιλιες ενώ εχωνε και την γλωσαρα της στο στόμα μου! Φώναζα και μου έβαλε το χέρι της στο στόμα, ενώ μου έλεγε ότι θα με χύσει!
Έκατσα στο πάτωμα και μου τα έριξε στα μούτρα μεγάλη ποσότητα! Ο κωλος μου είχε μεγάλο gape κ ποναγε μετά. Πέρασα πολύ καλά με μια όμορφη τρανς που άξιζε τα 150 συν 50
Την καβάλησα cowboy κ χοροπηδαγα σαν πουτανα με βογγητα! Ιεραποστολικά με τέρμα διεισδύσεις και πιπιλιες ενώ εχωνε και την γλωσαρα της στο στόμα μου! Φώναζα και μου έβαλε το χέρι της στο στόμα, ενώ μου έλεγε ότι θα με χύσει!
Έκατσα στο πάτωμα και μου τα έριξε στα μούτρα μεγάλη ποσότητα! Ο κωλος μου είχε μεγάλο gape κ ποναγε μετά. Πέρασα πολύ καλά με μια όμορφη τρανς που άξιζε τα 150 συν 50
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 05, 2024
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιανουαρίου, 2025
Είναι το πρόσωπο της από κοντά όσο αρρενωπό δείχνει στις φωτογραφίες;
K
KanyeEast
16 Ιανουαρίου, 2025
Δενειναι φουλ άγρια κ αρρενωπή. Ίσα ίσα που είναι γλυκιά. Δες στο x videos βάλε kakao
poustarelio
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2