Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 11 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μετά από μια ίωση που με ταλαιπώρησε, οι καβλες είχαν φτάσει στο ταβάνι κ ήθελα πίπα κωλο μόνο!
Κοντά στην γειτονιά προς Παγκράτι με N κόσμο, ήταν η Cammy που οι φωτός κ τα βιντεος της που κυκλοφορούν ήταν εντυπωσιακές! Αφού δεν υπήρχε άλλη κωλοτρυπιδα διαθέσιμη στην περιοχή, έκλεισα συνάντηση.
Με υποδέχτηκε ντυμένη κι έτοιμη! Ψηλή κι εντυπωσιακή, με πήρε από το χέρι ενώ η κωλαρα της ήταν απίστευτη κ καβλωσα αμέσως! Της εξήγησα ότι θέλω να την σκίσω κ δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο κ την έστησα στα 4 παραμερίζοντας το τανγκα. Καποτα κ τζελ και ξεκίνησα να καρφώνω με δύναμη κ χαστούκια γερά στον κωλο! Αυτή γούσταρε την ορμή μου κ φώναζε oh papi fuck mi culo και άλλες τσαχπινιές! Άνοιξε καλά κι έδινα πόνο ελέγχοντας την καποτα κ ρίχνοντας ξύλο. Της πασάλειψα το κωλοτατου με μπόλικο σπερμα, γιατί δεν είχα συνάλλαγμα μαζί μου μόνο ευρως! (Χαχαχαχα όσοι το έχουν δει, θα κατάλαβαν!)
2ος γύρος με τρελό στοματικό με γλύψιμο στα αρχιδια και στον κωλο μου που μου αρέσει, έγινα πέτρα με την τεχνική της! Αναποδο καβαλημα και απίστευτη κωλαρα, πρέπει να έχει βάλει σιλικόνη ετσι έδειχνε. Την έβαλα μπρούμυτα κ μπήκα όπου τα έδωσα όλα και τελείωσα με βογκητά βγαζοντας το λάστιχο και πασαλείφοντας την!
Τρομερό κωλογαμησι και ωραίο κορμί, δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από γυναίκα, με εξαίρεση την μπουτσα κ τα παπαρια, που τα είχε τακτοποιήσει μέσα στο βρακάκι καθόλη την διάρκεια της συνάντησης!
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 26, 2024
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Παθητική