Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 10 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μεσημέρι Ιουλίου με βρίσκει με μια παγωμένη μπύρα στο δωμάτιο μου να χαζεύω στα γνωστά sites για ενημέρωση ως προς την κίνηση των τρανς κοριτσιών. Βλέποντας και συνειδητοποιώντας ότι έχουμε κατακλειστεί κυριολεκτικά από Βραζιλιάνες τρανς και τείνουμε να ξεχάσουμε τα δικά μας κορίτσια που με τόση καυλα μας χαρίζουν φιλότιμα στιγμές ηδονής. Κόντρα στον κατακλυσμό της Βραζιλίας και θέλοντας να δοκιμάσω δικο μας κορίτσι επέλεξα την Τζουλη, την οποία την είχα βάλει από καιρο στο μάτι αλλά όλο κάτι τύχαινε. Επικοινωνία γρήγορη μέσω τηλεφωνου με την τζουλη ευγενική να μου δινει την διεύθυνση της. Σε λίγη ώρα θα βρισκόμουν στα εξωτικά Πετράλωνα, χαμηλά προς τη χαμοστέρνας, το παρκινγκ διακριτικό και άνετο στους γύρω δρόμους. Φτάνοντας και χτυπώντας την πόρτα μια ψιλόλιγνη σέξι χαμογελαστή φιγούρα με καλωσορίζει στον χώρο της που ήταν καθαρός και τακτοποιημένος ενώ μύριζε όμορφα. Φοράει ένα ολόσωμο δικτυωτό με πέδιλα αφήνοντας το σώμα της σε κοινή αλλά διακριτικά σέξι θέα, υποχρεώνοντας το μάτι μου να πέσει στα προσόντα και αργότερα στον γυμνασμένο και αχόρταγο πισινό της. Μου ρώτησε ευγενικά εάν θέλω να πιώ κάτι και σε λίγο με ρώτησε εάν θέλω να φρεσκαριστώ. Λίγη κουβέντα με κοφτερό χιούμορ για να σπάσει ο πάγος και με οδήγησε στο δωμάτιο με τον μεγάλο καθρέφτη για να μπορούν όλοι να θαυμάζονται και να καυλώνουν. Με βοήθησε να γδυθώ με ευλάβεια ανατολίτικης γκέισας γεγονός που με καυλωσε τέρμα, ενώ ταυτόχρονα μου χούφτωνε το καυλι. Μου είπε να ξαπλώσω χαλαρά στο κρεβάτι και άρχισε μια πίπα που με απογείωσε, αρχικά έγλυφε το κεφάλι και με μια κίνηση τον εξαφάνιζε και πάλι από την αρχή. Κατά την διάρκεια με ρώτησε εάν ήθελα γλυφοκωλαδα και της απάντησα αρνητικά καθώς δεν ήμουν σε διάθεση. Μετα από αρκετή ώρα περιποίησης και παιχνιδιού μου στήθηκε στα 4 (ζητώντας) μου να την ξεσκίσω και να της δώσω ότι έχω, πράγμα που έκανα. Η τζουλη έχει τρομερές αντοχές και ανεβάζει στροφές που σίγουρα δεν είναι για τους λιγόψυχους και τους αγύμναστους. Τέλειωσα μεσα της (με το προφυλακτικό) και η κωλοτρυπιδα της δεν με άφηνε να τον βγάλω έξω (για τόσο αχόρταγο πλάσμα μιλάμε). Τελειώνοντας αυτή την κριτική θα πω ξανά ότι υπάρχουν πραγματικά εγχώρια διαμάντια που θα πρέπει να τα τιμούμε και να τα σεβόμαστε για να συνεχίζουν να προσφέρουν απλόχερα την ηδονή τους σε όλους μας.
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 04, 2024
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Παθητική
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Daeva2, KanyeEast, Benreilly και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Δεκεμβρίου, 2024
Πραγματικα εξαιρετικη επαγγελματιας και απο τις καλυτερες του χωρου..!
review reaction 1 KanyeEast
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1