Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 8 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση σήμερα το μεσημέρι με Cammy.
Είναι η πρώτη μου κριτική αν και χρόνια αναγνώστης και κάμποσο καιρό εγγεγραμμένος εδώ.Δεν πιστευα ποτέ ότι θα κάνω κριτική αλλά ήταν η απόλυτη επαφή.
Αυτό που έχω να πω είναι ότι μιλάμε για πλάσμα πανέμορφο.Οι φωτογραφίες την αδικούν παρά πάρα πολύ.
Είναι πανύψηλη με ένα απίστευτο κορμί και στήθος.Ο κωλος της δεν παίζει πουθενά.
Έχω πάθει πραγματικά σοκ με αυτό που είδα και έζησα.
Είχα πολύ καιρό να γλείψω κωλο αλλά δεν γινόταν εδώ να αντισταθώ.
Πήρα το πρόγραμμα για μια ώρα σαν ενεργητικός.Ξερω ότι πρωτη τελειώνω σχετικά γρήγορα και έτσι το επέλεξα.
Φουλ γλωσσοφιλα.Το τσιμπούκι που κάνει είναι διαγαλαξιακό.
Φτύσιμο,ρουφηγμα και παίξιμο απίστευτο.
Τι εικόνα να βλέπεις αυτή τη κωλαρα και αυτό το σώμα είτε στα 4 είτε να κάθεται πάνω σου.
Αυτό όμως που δεν μπορούσε με τίποτα να δεχτεί ο εγκέφαλος μου είναι η υπομονή και η ευγένεια της.Τελειωσα τη πρώτη φορά και μετά
τη δεύτερη δεν μπορούσα αμεσα να καυλωσω.
Και τι έγινε εκει;.Εγινε κάτι το οποίο δεν μου έχει ξανατυχει.Μου εξήγησε πως έχω πληρώσει για μια ώρα και πως δεν πρέπει να ανησυχώ διότι έχουμε παρά πολύ ώρα μπροστά μας.Μαλιστα μου είπε πως να μην αγχώνομαι και να χαλαρώσω.Δηλαδη είχα χύσει στο τέταρτο και δεν πήγε να με κάνει να τελειώσω η να με κάνει να φύγω.Αντιθετα μου υπενθύμισε πως έχω ακόμα πάρα πολύ ώρα μέχρι να κλείσω τη μία ώρα.
Μάλιστα έφυγα στα 45 λεπτά και παλι μου εξήγησε με χαμόγελο πως αν θέλω μπορώ να κάτσω και άλλο.
Νομίζω πως όλοι μα όλοι καταλαβαίνουν αυτό που γράφω τι σημαίνει.Κατι τέτοια ήταν ο λόγος που απείχα καιρό από κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά αυτη η γκόμενα με τέτοιο σώμα και ομορφιά να συνδυάζει και τέτοια ευγένεια για αυτά που είχα ζήσει παλιότερα είναι τελείως blowmind.
Στο τέλος αφήνω τον ολοκάθαρα χωρο και το ότι έκανα τρία ντουζ χωρίς να τη βλέπω να έχει πρόβλημα κανένα.Αντιθετως όταν τελείωσα με παρότρυνε αυτή να κάνω ντουζ εφόσον πάω σπίτι.
Η επικοινωνία ήταν καλή αλλά όπου χρειάστηκε μπήκε στη μέση η μετάφραση που ήταν σε φάση χαλαρή με γέλιο και έτσι έσβησε κάθε κομμάτι από αυτά που θέλαμε να πούμε.
Την προτείνω όχι 100 αλλά 1000 τα εκατό.

ΥΓ Δεν έγλειψα ούτε με πήρε αλλά για τους παθητικούς και όσους γλείφουν έχω να πω πως εργαλείο έχει αρκετά μεγάλο και καύλωσε σαν πέτρα.
Πιστεύω οι λάτρεις θα το ευχαριστηθουν.
Κάποια στιγμή όταν έφυγα καθόταν όρθια και άνοιξε τη πόρτα και το έβαλε ανάμεσα στα μπούτια της και γελούσε Ήταν σαν να έχει μουνι Το βλέπεις και λες μαλακά τετοια γυναίκα δεν παίζει.
Θα το ξαναπώ τέτοιο σώμα και με τετοιο πρόσωπο δεν βρίσκεις.
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!