Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.4 2 10
Transexual
17242
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Επίσκεψη εχθές στο αγαπημένο αφροβραζιλιανάκι το ευαίσθητο τουρμποκαυλίνι .Είχαμε να βρεθούμε πάνω από 3 εβδομάδες. Ανταλλάσουμε μηνύματα συχνά στο Ινστα αλλά μετά από άλλες επισκέψεις σε Ιέρειες τού "εξωτικού" σεξ επιθύμησα σοκολάτα και αυτή είναι η καταλληλότερη (γιά μένα). Δεν νομίζω ότι θα είχα θερμότερη αντιμετώπιση από γκόμενα - αν είχα - με εξαίρεση το προφυλακτικό το οποίο δεν με πειράζει γιατί στις περιπτώσεις μας είναι και βοηθητικό ...Με την "Kalisee" νοιώθω μεγάλη οικειότητα επειδή μού έχει δείξει κιόλας ότι πράγματικά με γουστάρει ( ανεξήγητο γιά μένα βέβαια - ένας ώριμος φτωχόπουστας είμαι - λοολολολ) Δεν ξέρω πως είναι με άλλους αλλά βλέποντας τον χαρακτήρα της πιστεύω πως αξίζει να την δοκιμάσει κανείς , μιλάμε γιά ακούραστη γαμιά πάντα"στις επάλξεις" ευτυχώς πού παίρνω μισάωρα γιατί δεν νομίζω πως θα άντεχα παραπάνω , θα άφηνα τα κοκκαλάκια μου εκεί... Το μόνο κακό είναι πως δεν έχω καταφέρει - ακόμα! - μετά από 5-6 μήνες γνωριμίας να τής "ανταποδώσω την τιμή" όλο εκείνη με "οργώνει" , έχω γίνει το χωράφι της κανονικά , σε λίγο θα ζητήσει επιδότηση απο το υπουργείο Αγροτικης Ανάπτυξης εξ'ού και ο τίτλος .
Η μαύρη αγρότισσα σας περιμένει , να είστε καλοί καθαροί και ευγενικοί η ανταπόδωση θα είναι Μαγική !
Η μαύρη αγρότισσα σας περιμένει , να είστε καλοί καθαροί και ευγενικοί η ανταπόδωση θα είναι Μαγική !
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2024
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική