Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 4 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σαν νιος και εγώ που είμαι αποφάσισα να πειραματιστώ και να δω τι φάση είναι αυτή η πούτσα. Βλέπω λοιπόν τη Bruna που έχει καλές κριτικές και λέω εδώ ήμαστε. Μηνύματα πέρα δώθε και βρίσκομαι έξω από τον χώρο της. Σημειωτέον, ήμουν τυχερός και βρήκα πάρκινγκ κοντά, αλλά άλλοι συναγωνιστές μπορεί να έχουν πρόβλημα.

Anyway ανοίγει η πόρτα, και μου λέει να περάσω μέσα. Από εμφάνιση πολύ ωραία, ότι βλέπετε στις φωτογραφίες και καλύτερα. Ψηλή, λεπτή με μεγάλα βυζιά και ωραίο σώμα αλλά αν έχει 22 εκατοστά πούτσα εγώ είμαι Johnny Sins. Πάμε στο κοκκινοφωτισμενο υπνοδωμάτιο όπου της δίνω 150 για μια ώρα και ξεκινά ο αγώνας. Φιλιά έδωσε ελεύθερα και με γλώσσα παρόλο που είμαι καπνιστής. Γδυνόμαστε και οι δύο και αρχίζουμε να τσιμπουκώνουμε ο ένας τον άλλον. Ελπίζω να μην έκανα πολύ κακιά δουλειά ως αρχάριος αλλά αυτή έκανε πολύ καλή δουλειά οπότε και έχυσα στο στόμα της. Πάει τα φτύνει, της ζητάω να με χύσει εκείνη όπου και μου λέει "50 euro baby". Εκεί αποφάσισα πως μπορούσα και χωρίς οπότε δεν έγινε.

Καθόμαστε λίγο, λέμε δύο κουβέντες, με ρωτάει αν θέλω να με γαμήσει, της λέω όχι για το καλό και των δύο μας και ξεκινάμε δεύτερο γύρο. Λογικά σε κάποια φάση βαρέθηκε τη πίπα και στήνεται να την γαμησω. Ξεκινάω αλλά δεν είχα φουλ δύναμη (είχα αδειάσει πριν απο λίγα λεπτά) οπότε μελατωσε. Εκεί περίμενα να με τελειώσει με πίπα αλλά με ρωτάει αν θέλω να πάω στο ντους. Μπερδεμένος εγώ λέω ναι και μόλις βγαίνει μου λέει ότι σε λίγο έχει πελάτη και ότι πρέπει να φύγω. Της λέω ότι πλήρωσα για μια ώρα, έχουν περάσει ακριβώς 30 λεπτά και στην τελική αν δεν είχε μια ώρα διαθέσιμη έπρεπε να μου το πει. Εκεί μου λέει σιγά θα σου δώσω ρέστα. Μου πετάει ένα 50ευρω και ντύνομαι να φύγω. Πάω να πιάσω λίγο βυζι σαν αστείο αλλά μου τίναξε το χέρι και μου κοπάνισε την πόρτα στα μούτρα. Δεν ξέρω αν τσαντίστηκε επειδή δεν την άφησα να τσεπωσει 50 ευρώ έξτρα ή για κάτι άλλο, όπως και να έχει δεν ήταν χαρούμενος ο αποχαιρετισμός.

Εν κατακλείδι. Αν είσαι μερακλής και θες να ρίξεις μια πούτσα για ένα μισάωρο και να φύγεις, go for it. Αν θες λίγο πιο υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πήγαινε αλλού.

ΥΓ. Μετά από αυτή την εμπειρία ανέβηκε πολύ η εκτίμηση μου για τις γυναίκες που κάνουν deepthroat.

ΥΓ 2. Είμαι ακόμα περιορισμένος στις βαθμολογίες. Στην εμφάνιση βάζω οκταράκια.
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 19, 2024
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Παθητική