Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 4 10
Transexual
28561
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ο τίτλος ίσως είναι λίγο παραπειστικός αλλά οκ...( υπάρχει όμως αρκετή δόση αλήθειας σ'αυτόν )Είπα να ξαναγράψω μία κριτική εφ'όσον από την προηγούμενη έχουν μεσολαβήσει 5-6 συναντήσεις .Γράφω διότι είναι από τις λίγες ανεξάρτητες ( χωρίς νταβατζή δηλαδή ) και γι' αυτό θέλω να την βοηθήσω επειδή δέχεται "πόλεμο" από άλλες που δεν είναι , οι λόγοι προφανείς... Η Bruna τα δίνει όλα - κυριολεκτικά και μεταφορικά - τουλάχιστον σε μένα έτσι ;
Πάντα γουστάρει να χύνει αλλά αυτό σίγουρα δεν θα ισχύει γιά όλους οπότε όποιος πάει μην περιμένει ότι θα συμβεί αυτό , 'ντάξ ;
Πρώτη φορά που πήρα 1 ώρα γιατί είχα να την συναντήσω πολλές μέρες και ήθελα να την χορτάσω ...μού ξετίναξε τον προστάτη η πουτάνα , έκανα διάλειμμα γιά να κατουρήσω ! (μπας κι έχω καμιά προστατίτιδα ;)
Η βαθμολογία μου είναι πιό χαμηλή σε κάποιους τομείς μόνο και μόνο επειδή μπορεί να μην είναι ο τύπος κάποιων (!) Γιά μένα έτσι κι αλλιώς είναι κορυφή .
Το μόνο κακό είναι ότι δεν θέλει να της χαϊδεύεις την σουφρίτσα όταν την γλύφεις επειδή λέει τής πέφτει (!!!) οκ καύλα μου , ότι γουστάρεις . Παθητικά δυστυχώς δεν την έχω πάρει ακόμα αλλά της είπα πως την επόμενη φορά θα συμβεί κι'αυτό (λολ)
Εν κατακλείδι : H BRUNA ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ - ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ____
Ευχή και Κατάρα σας δίνω : ΓΑΜΑΤΕ - ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ !!!
Πάντα γουστάρει να χύνει αλλά αυτό σίγουρα δεν θα ισχύει γιά όλους οπότε όποιος πάει μην περιμένει ότι θα συμβεί αυτό , 'ντάξ ;
Πρώτη φορά που πήρα 1 ώρα γιατί είχα να την συναντήσω πολλές μέρες και ήθελα να την χορτάσω ...μού ξετίναξε τον προστάτη η πουτάνα , έκανα διάλειμμα γιά να κατουρήσω ! (μπας κι έχω καμιά προστατίτιδα ;)
Η βαθμολογία μου είναι πιό χαμηλή σε κάποιους τομείς μόνο και μόνο επειδή μπορεί να μην είναι ο τύπος κάποιων (!) Γιά μένα έτσι κι αλλιώς είναι κορυφή .
Το μόνο κακό είναι ότι δεν θέλει να της χαϊδεύεις την σουφρίτσα όταν την γλύφεις επειδή λέει τής πέφτει (!!!) οκ καύλα μου , ότι γουστάρεις . Παθητικά δυστυχώς δεν την έχω πάρει ακόμα αλλά της είπα πως την επόμενη φορά θα συμβεί κι'αυτό (λολ)
Εν κατακλείδι : H BRUNA ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ - ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ____
Ευχή και Κατάρα σας δίνω : ΓΑΜΑΤΕ - ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ !!!
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 13, 2024
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική