Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 29 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πριν σύντομο χρονικό διάστημα συναντήθηκα με την Φένια. Πρόκειται για ένα υπέροχο πλάσμα, έξυπνη, όμορφη, σοβαρή και ευγενέστατη και ιδιαίτερα μορφωμένη. Η επικοινωνία μαζί της ήταν πολύ εύκολη.

Πριν ξεκινήσω να γράφω την κριτική θα ήθελα να τονίσω αυτό που ισχύει σε όλες τις τρανς αλλά και εν γένει με κάθε άνθρωπο με τον οποίο κάνουμε σεξ: Το σεξ είναι ξεκάθαρα και θέμα χημείας. Δηλαδή μπορεί πχ η τάδε κοπέλα να κάνει απίστευτο σεξ με κάποιον αλλά μαζί μου να μην της βγει ή το αντίστροφο - επίσης έχει να κάνει και με την διάθεση της ημέρας τόσο του πελάτη αλλά και ειδικά της κοπέλας.

Στα θετικά της Φένιας:
- Είναι απολύτως καθαρή, ευγενική, με καθαρό χώρο.
- Δεν βιάζεται καθόλου (προτείνω όμως στους συναγωνιστές να μην πηγαίνουν με τρανς ημέρες όπως Σάββατο και Παρασκευή και γενικά αργίες καθώς λογικό είναι να υπάρχει φόρτος εργασίας στις κοπέλες και ίσως δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στο έπακρο)
- Η Φένια είναι άριστος επαγγελματίας - προσπαθεί πολύ στη δουλειά της και φαίνεται ότι γουστάρει το σεξ. Ειδικά αν κάποιος της αρέσει τα δίνει όλα.
- Έχει πολύ ωραία παρουσία και πολύ όμορφο βλέμμα
- Έχει ωραίο σώμα και είναι αρκετά ψηλή.
- Η πρόσβαση στον χώρο της καλό είναι να γίνει με τα μέσα μαζικής μετακίνησης ή με ταξί καθώς είναι σε κεντρικό σημείο και δεν θα βρείτε να παρκάρετε.
- Στο σεξ δεν διστάζει, αν καυλώσει πολύ μπορεί και να ανταποκριθεί πάρα πολύ καλά στον ενεργετικό ρόλο - απλώς εγώ δεν της το ζήτησα αν και μου το πρότεινε.
- Έχει μεγάλο και όμορφο εργαλείο πολύ όμορφα καλοσχηματισμένο.
- Έχει πολύ ωραίο σεξυ κώλο και γενικά έχει ωραίο στυλ.
- Στο σεξ ΔΕΝ είναι ξεπέτα - κάθε άλλο.

Στα αρνητικά, και μάλιστα στα σοβαρά αρνητικά βάζω ότι με υποδέχτηκε μόνο με ένα εσώρουχο. Αυτό το έχω παρατηρήσει και σε άλλες τρανς και είναι κάτι που με ξενερώνει πολύ, ειδικά για πρώτη φορά με ξενερώνει πάρα πολύ - θέλω να είναι λίγο πιο "ντυμένες" - και δεν εννοώ με ρούχα αλλά με σέξυ κάλτσες γόβες κάποιο κορμάκι σουτιέν κλπ. (όπως πολύ πετυχημένα κάνουν οι κροσσ) Δεν μου αρέσει η άλλη ρε παιδί μου να είναι απλά γυμνή όταν βρισκόμαστε. Αυτό βέβαια είναι η δική μου "λόξα" και δεν είναι απαραίτητα και το "σωστό" - το ξεκαθαρίζω.
Επίσης δεν είχε ατμοσφαιρικό φως - θα ήθελα να είχε λίγο πιο κόκκινο ή τέλος πάντων πιο "μπουρδελέ" φως μέσα στο χώρο. Ίσως γελάσει κάποιος, ίσως φανεί αστείο αλλά σε αυτές τις λεπτομέρειες κρύβεται η όλη "έκβαση" της καύλας.

Τα 70 ευρώ τα θεωρώ απολύτως λογική τιμή.

Ντουζ μετά τον αγώνα δεν ζήτησα να κάνω καθώς όπως το "έκοψα" δεν υπήρχε αυτή η διευκόλυνση αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Προσωπικά πλέον αναζητώ πιο "αντρουά" τραβεστί και αυτός είναι ο λόγος που δεν θα ξαναπροτιμούσα την Φένια - αλλά την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να πάνε.
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2024
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
70
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
3
Πόντοι:
2.356
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 niceman, perseas, Benreilly και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Νοεμβρίου, 2024
Η Φενια ειναι πολυ καλη...
Ωραία κριτική και τίμια φιλε...
review reaction 1 ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
11 Νοεμβρίου, 2024
Aν θέλεις πιό αντρουά μήπως να το έψηνες διαφορετικά το ψάρι ; Κουλ
11 Νοεμβρίου, 2024
η φενια βγαζει ηδη αντρουα στο προσωπο,τι πιο αντρουα?μετα πας σε κρος καταστασεις
12 Νοεμβρίου, 2024
Έχω επισκεφτεί την φενια πέντε φορές
Είναι πολύ θυλικη καθόλου αντρουα κατά την γνώμη μου.
Όχι από εμφάνιση αλλά γιατί μέσα της είναι εντελος γυναίκα.
Παρόλα αυτά μπορεί να σε ξεκολιασει άνετα
12 Νοεμβρίου, 2024
Ναι αγαπητοί φίλοι @Giorgos H και @Καταχθόνιος Εκδικητής. Πλέον ψάχνω πιο κροςς καταστάσεις. Δύσκολο χόμπυ ναι, δεν αντιλέγω. Πάω γενικά σπάνια.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5