Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ένα χρόνο μετά και επιτέλους συνάντηση με την Sandra . Λόγω νέας τεχνολογίας ορμονικού microchip (!?!?!?) έχει αναπτύξει καμπύλες σε εκρηκτικό βαθμό (εξ'ού και ο τίτλος) δεν είναι χοντρή έτσι ; αλλά έχει την καλύτερη κωλάρα πού κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή με συναγωνισμό μόνο απ'την "Cammy"
με την οποία τυχαίνει να βρίσκονται στην ίδια πολυκατοικία (!) Όντως τυχαία - δεν γνωρίζονται - άλλωστε η Sandra μένει και δουλεύει ως κομμώτρια ( και όχι μόνο)στην Βαρκελώνη.
Στα τού αγώνα, Φιλιά απλά αλλά μετά έπαιξαν γλωσοπαιχνιδίσματα .
Να σημειώσω εδώ πως επειδή θα έγραφα κριτική μού είπε να μην γράψω ότι γλωσσοφιλάει επειδή κάποιοι έχουν Dog Breath ή απλώς είναι βρωμιάρηδες . Να πλένεστε κορίτσια , βούρτσισμα δοντιών και τσιχλίτσα πρίν την συνάντηση. Anyway έπεσα με μανία στην ΚΩΛΑΡΑ της για γλυφοκωλοτρυπεξερεύνηση (την σκέφτομαι και υγραίνομαι ...) Μετά την είδα Ιεραπόστολος γιά λίγο αλλά θέλησε να με οργώσει και εγώ χατίρια δεν χαλάω .Έχυσε ( ναι έχυσε, μία ακόμα πού έχυσε με μένα χωρίς έξτρα - μα πόσο καύλα είμαι ; Λολολολολ) Και φυσικά ανταπέδωσα με ένα υπέροχο σκυλοτρύγωμα
(Πλατύ χαμόγελοoggy) όπου έχυσα με τρέλλα μέσα στην σουπερτουμπανοπυρκαυλοπυρέσσουσα
ΚΩΛΑΡΑ της .
Αμήν .
ΥΓ.
Φεύγει την Κυριακή στις 10/11 ,προλάβετε όσοι είστε του σωματότυπου αυτού . Υπόψιν οι φωτογραφίες οι παλιές την αδικούν , έχει ωριμάσει υπέροχα .
Νταρντάνα που την συγκρίνω μόνο με μία αλλά δεν θα πώ ποιά, όποιος διαβάσει τις κριτικές μου θα καταλάβει.
ΓΑΜΑΤΕ !!!
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2024
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν