Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 12 10
Transexual
66609
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πριν 3 χρόνια η πρώτη επαφή . Είχα πλήρωσει για χυσιμο δικό της
Και παιδί έχυσα πρώτος μου έδωσε το 50αρι πίσω
Σήμερα , μετά από αποτυχημένες προσπάθειες προ μηνός με Tracy23 ντουέτο με Yara Ventura όπου μόνο η γιαρα καυκωσε λίγο παραπάνω ενώ η Τρέισι γαμησε 5’ και της έπεσε αλλά γενικά στο 30’ με έδιωξαν και δεν έχυσα αλάνια (μακριά ), και προ εβδομάδας πάλι αποτυχία με Amanda Top γαριδάκι μόλις το είδα με τ ζόρι την άφησα να με τελειώσει με πίπα τίποτα άλλο , τρωγόμουν για curkova που είναι μουναρα με ψωλαρα αλλά στο παρελθόν ήταν πολύ ντίβα και ξενέρωσα και έφυγα .. πριν κάνουμε κάτι
Οποτε σήμερα ειπα να πάω στα σίγουρα .
Πάω ανοίγει η θεά δίμετρη ντόμινικ , ντουζακι και πάω μέσα , Φιλια εσώρουχα καυλα κωλαρα ψωλη χοντρή που άρχισε να καυλωνει αμέσως … ε μου ειπε κάποια στιγμή στο 30’ οτο ο χρόνος τέλος
Αλλά δε με άφησε αμέσως
Ξηγηιηκε πίπα ακαποτη σε 69
Κόντευε και αυτή
Θα έχυνε δωρεάν γιατο όταν έχυσα μου τον έδινε κι άλλο στο στόμα … αλλλα εμένα μου είχε φύγει η καυλα
Τώρα είναι η καλύτερη επιλογή
Dominique γαμω τις μουναρες
Καθαρή
Μυρωδάτη
Ψωλαρα
Θα μείνει μέρες
Δεν ξέρει πόσες
Και παιδί έχυσα πρώτος μου έδωσε το 50αρι πίσω
Σήμερα , μετά από αποτυχημένες προσπάθειες προ μηνός με Tracy23 ντουέτο με Yara Ventura όπου μόνο η γιαρα καυκωσε λίγο παραπάνω ενώ η Τρέισι γαμησε 5’ και της έπεσε αλλά γενικά στο 30’ με έδιωξαν και δεν έχυσα αλάνια (μακριά ), και προ εβδομάδας πάλι αποτυχία με Amanda Top γαριδάκι μόλις το είδα με τ ζόρι την άφησα να με τελειώσει με πίπα τίποτα άλλο , τρωγόμουν για curkova που είναι μουναρα με ψωλαρα αλλά στο παρελθόν ήταν πολύ ντίβα και ξενέρωσα και έφυγα .. πριν κάνουμε κάτι
Οποτε σήμερα ειπα να πάω στα σίγουρα .
Πάω ανοίγει η θεά δίμετρη ντόμινικ , ντουζακι και πάω μέσα , Φιλια εσώρουχα καυλα κωλαρα ψωλη χοντρή που άρχισε να καυλωνει αμέσως … ε μου ειπε κάποια στιγμή στο 30’ οτο ο χρόνος τέλος
Αλλά δε με άφησε αμέσως
Ξηγηιηκε πίπα ακαποτη σε 69
Κόντευε και αυτή
Θα έχυνε δωρεάν γιατο όταν έχυσα μου τον έδινε κι άλλο στο στόμα … αλλλα εμένα μου είχε φύγει η καυλα
Τώρα είναι η καλύτερη επιλογή
Dominique γαμω τις μουναρες
Καθαρή
Μυρωδάτη
Ψωλαρα
Θα μείνει μέρες
Δεν ξέρει πόσες
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 03, 2024
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης