Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.7 1 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Με την Ruby είχαμε μιλήσει στο παρελθόν όταν επισκέφτηκα το Βερολίνο για επαγγελματικούς λόγους αλλά δυστυχώς δεν “έκατσε.” Είχα διαβάσει σε κάποια γερμανικά forums κάποιες κριτικές για την ίδια μεταφρασμένα μέσω google translate μιας και δεν γνωρίζω γερμανικά. Το ότι βρέθηκε στην Μύκονο για λίγες μέρες το έμαθα τυχαία όταν δημοσιοποίησε ένα WhatsApp Story. Δεν υπήρχε καμία καταχώρηση της στα γνωστά sites πράγμα που σημαίνει πως δεν ήρθε για “δουλειά.” Παρόλα αυτά είπα να τις στείλω μήνυμα και ότι γίνει.





Κανονίστηκε συνάντηση για μία ώρα. Μπαίνω στο δωμάτιο και τι να δω; Παιδιά, η κοπέλα είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ με την διαφορά πως έχει μία υπέροχη πούτσα. Φορούσε μαύρο fishnet, μαύρα τακούνια και μαύρο σουτιέν (τις αρέσουν πολύ τα μαύρα όπως φαίνεται και από τις διάφορες φωτογραφίες που κυκλοφορούν). Ήξερε πως να μου συμπεριφερθεί μιας και της είπα τι ακριβώς θέλω στο WhatsApp. Σημείωση: Παρόλο που δεν της φαίνεται, είναι κατά 90% ενεργητική.








Έπειτα από το καλωσόρισμα και τα χρήματα με διατάζει να πέσω στα γόνατα και τα τις φιλήσω τα πόδια. Έπειτα τις βγάζω τα τακούνια και αρχίζω να τις γλύφω τις πατούσες, εκεί με σταματάει και σε μέτρια αγγλικά μου λέει “σου είπα να τις γλύψεις; φίλα τες!” Σταμάτησα το γλείψιμο και συνέχισα να τα φιλάω.





Μετά από λίγο μου λέει να πέσω στα γόνατα, βγάζει το δερμάτινο στριγκάκι της και ξεπροβάλει η υπέροχη πούτσα της. Την σπρώχνει το λαρρύγγι μου. Την πίπωνα για κανένα πεντάλεπτο και τις έγλυφα τα αρχίδια, μύριζαν υπέροχα. Αραιά και που με έφτυνε στο πρόσωπο, μόλις είδε ότι μου άρεσε άρχισε και τα χαστούκια. Η πούτσα είναι “κανονικού” μεγέθους, average, δεν είναι μικρή αλλά ούτε και κανέναν τέρας.





Μετά από περίπου 5 λεπτά με βάζε να κάτσω στο κρεβάτι με τα γόνατα, χώνει την πούτσα της μέσα μου και αρχίζει να με γαμάει. Συνέχισε έτσι για κανένα τέταρτο, λίγο τράβηγμα από τα μαλλιά, λίγο dirty talking και άγριο γαμήσι. Της ζήτσα να κάνουμε ένα διάλειμα γιατί πονούσα και ζήτησε λίγο νερό. Στο ενδιάμεσο λίγο small talk, για κανένα πεντάλεπτο. Από ότι μου είπα η καταγωγή της είναι από Σερβία αλλά γεννημένη και μεγαλωμένη Γερμανία.





Έπειτα μου λέει πως θέλει να με ξανά γαμήσει (τα αγγλικά της είναι μέτρια αλλά συνεννοείσαι μια χαρά μαζί της).





Συνεχίζει να με γαμάει πάλι στην ίδια στάση για κανένα 10λεπτο. Έπειτα μου βάζει να φορέσω μία ξανθιά περούκα, μου λέει ότι την φτιάχνει, με βάζει να ξαπλώσω ανάσκελα, και αυτή από πάνω μου, το κεφάλι μου ανάμεσα στα γόνατα της “κάθετε” με τα αρχίδια της στο στόμα μου και αρχίζει να παίζει την πούτσα της ενώ εγώ της έγλυφα τα αρχίδια. Μετά από λίγο με χύνει στα μούτρα, μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα και “πασαλείβει” με την πούτσα της δεξιά-αριστερά τα χύσια της παντού στα μούτρα μου. Καθόμαστε έτσι για ένα λεπτό περίπου μέχρι που σηκώνεται και μου λέει να πάω στο μπάνιο. “On your knees” μου λέει, κάθομαι για περίπου ένα λεπτό γονατιστός πιπώνοντάς την μέχρι που αρχίζει νε με κατουράει στα μούτρα. Απλά τέλεια.
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2024
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Όχι
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Constantin 1989
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
228
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 monstercock greece, travestolagnos, PaNik14 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Οκτωβρίου, 2024
Τι όνειρο ήταν αυτό;;;; Τι άλλο να θέλεις από ένα ραντεβού με τρανσέξουαλ;;;
review reaction 1 Constantin 1989
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1