Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 4 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η συνάντηση έγινε κάπου τον Ιανουάριο. Δε θυμάμαι ακριβώς το κόστος γιατί δεν έχω θέμα οικονομικό μάλλον όσα παίρνει και τώρα, την κριτική την γράφω για να προστατέψω κάποια παιδιά που τα λεφτά δε τους περισσεύουν.

Αρχικά για το θέμα εμφάνισης , έχει ωραίο γυμνασμένο σώμα αλλα όχι τόσο τζουσι όσο φαίνεται στις φωτό .. σε φάση που σκέφτηκα μήπως είναι απλα κρος. Πρόσωπο νορμαλ, πουτσα νορμαλ πιο μικρή από τις φωτό.

Πάμε τώρα στα θέμα συμπεριφοράς - συμμετοχής κλπ. Από την επικοινωνία μας κάτι δε κάθησε καλά αλλα το συνέχισα.. Με ενδιέφερε το να χύσει κάτι που το ξεκαθάρισα, την ρώτησα επειδή ήταν αργά μήπως είχε χύσει πολλές φορές και έχει θέμα να κλείσουμε ραντεβού την επόμενη , μου τα μασούσε δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

Πηγαίνω λοιπόν από κοντά, αρκετά κρύα συμπεριφορά αν και στο social το ψιλοπροσπάθησε. Εδώ να αναφέρω ότι είμαι ηλικιακά κάτω των 40 αντικειμενικά εμφανίσιμος, καθαρός και τα λοιπά. Στα του αγώνα πάρα πολύ παθητική, μου έβαλε αρκετή κρέμα στον πούτσο και προσπάθησε πονηρά να με κάνει να χύσω μόνο με μαλακία, το μόνο θετικό που βρήκα ειναι η στενή της κωλοτρυπιδα που έχει ωραία αίσθηση. Φυσικά, δεν της ήρθε να χύσει που για μένα ήταν από τα κύριους λόγους του ραντεβού .. Αυτό που δε μου άρεσε καθόλου είναι πως χρειάστηκε να της κάνω θέμα ώστε να μου δώσει πίσω τα έξτρα λεφτά του χυσιματος, ενώ δεν έχυσε! Μιλάμε για θράσος!

Με λίγα λόγια, πεταμένα λεφτά. Νόμιζα πως ίσως την πέτυχα σε περίεργη φάση επειδή ήταν πάρα πολύ αργά αλλά απ’ ό,τι βλέπω κι από άλλες κριτικές έτσι είναι γενικά οπότε είπα να προσθέσω και εγώ την δική μου κριτική
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Κόστος συνάντησης
100
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
thecleverone
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
136
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Scorch, KanyeEast, PaNik14 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2024
Μήπως είναι απλά κρός ;
Πιό κρός πεθαίνεις ρε φίλε ...
Ο Beto ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1