Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 4 10
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Πρόσφατα είχα μια απογοητευτική εμπειρία με την εν λόγω τρανς συνοδό από τη Βραζιλία στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούλιο του 2024. Δυστυχώς, η εμπειρία ήταν πολύ διαφορετική από ό,τι περίμενα και νιώθω ότι είναι σημαντικό να τη μοιραστώ για να προειδοποιήσω άλλους.

Από τη στιγμή που συναντηθήκαμε, ήταν εξαιρετικά αγενής. Η συμπεριφορά της ήταν απορριπτική, κάνοντάς με να νιώσω άβολα από την αρχή. Αντί για τη ζεστή και φιλόξενη στάση που περίμενα, αντιμετώπισα έχθρα.

Φαινόταν πολύ αγχωμένη καθ' όλη τη διάρκεια του ραντεβού μας, κάτι που επιδείνωσε την κατάσταση. Το άγχος της ήταν έντονο και επηρέασε ολόκληρη την εμπειρία, καθιστώντας την πολύ τεταμένη και άβολη.

Επιπλέον, ήταν εξαιρετικά παθητική κατά τις προσωπικές μας στιγμές. Υπήρχε εμφανής έλλειψη ενδιαφέροντος και ενθουσιασμού, κάνοντας την επαφή να φαίνεται αναγκαστική και μη ικανοποιητική. Δεν πήρε καμία πρωτοβουλία κάνοντας το δύσκολο να συνδεθούμε και φαινόταν ότι δεν είχε καμία διάθεση να εξασφαλίσει μια ευχάριστη εμπειρία για κανέναν από τους δύο μας.

Για να χειροτερέψει την κατάσταση, προσπάθησε να τελειώσει το ραντεβού νωρίτερα από ό,τι είχαμε συμφωνήσει. Αυτό όχι μόνο φάνηκε ως παραβίαση της συμφωνίας μας, αλλά πρόσθεσε και στην αίσθηση της έλλειψης επαγγελματισμού. Η ανυπομονησία της να τελειώσει το ραντεβού νωρίτερα κατέστησε σαφές ότι ενδιαφερόταν περισσότερο να προχωρήσει παρά να παρέχει μια ικανοποιητική εμπειρία.

Συνολικά, η συνάντηση ήταν τοξική. Η αγένεια, το άγχος, η παθητικότητα και η προσπάθειά της να τελειώσει το ραντεβού νωρίτερα συνέβαλαν στη δημιουργία μιας εξαιρετικά δυσάρεστης εμπειρίας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να αποφύγετε τις υπηρεσίες της για να αποφύγετε μια παρόμοια απογοητευτική και άβολη εμπειρία.
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2024
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
70
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Παθητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Scorch, KanyeEast, Benreilly και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2024
Από Αχαγιά ή Ζωφριά ο τράβελος τύπε μου;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1