Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 2 10
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Λοιπόν , καιρός για ένα κανονικό θάψιμο επιδή τα έχω ψιλοπάρει . Εχθές έγραψα γιαυτή στις αγγελίες , δεν ΄ήξερα πως ΄ήταν καταχωρημένη . Την κοπέλλα την είχα συναντήσει τον Νοέμβριο στο σπίτι τών Lohany και Thayna (Φορμίωνος) Τότε είχα πάει για την Thayna αλλά επειδή δεν ήθελε να με δεχτεί λόγω διαμάχης που είχαμε και τσακωμού . Αλλαξα τηλέφωνο για να την συναντήσω επειδή ήθελα να λυθεί η παρεξήγηση μεταξύ μας ... Anyway η Thayna απαξίωσε να έρθει στην πόρτα και μου έστειλε την Mirella, εγώ βέβαια δεν δέχθηκα , τής έγραψα επιτόπου ότι δεν πάω με αγοράκια κλπ γιά να την πικάρω . Τέλος πάντων, ερχόμαστε στο χθές . Θέλοντας να κάνω μία προσπάθεια επανασύνδεσης κλείνω ραντεβού με την Mirella ούτως ώστε μετά το ραντεβού να της αφήσω ένα δωράκι για την Thayna . Μού γράφει στο WhatsApp 100 το μισάωρο 150 η ώρα . οκ . μετά από αναμονή κάποιων ωρών και ενώ ήμουν έτοιμος να το αναβάλλω γιά άλλη μέρα με ειδοποιεί και φτάνω στις 14.20μμ (Τα πρώτα μηνύματα ήταν στη 1μμ) .Με το που μπαίνω μού λέει 150 , Τι λέω εγώ , κάνεις μόνο 1ώρα πρόγραμμα όχι μου λέει , 150 η μισή . Με το που διστάζω με οδηγεί στην πόρτα , εγώ όμως θέλοντας να τής αφήσψ το προαναφερθέν δωράκι για την Thayna αποφάσισα να δεχτώ για 150 .Της λέω οκ 150 και μού λέει , τσιμπούκι με καπότα μόνο (προς εκείνη ) Τα παίρνω ελαφρώς και φεύγω . Τώρα τι έπαιξε ; Πήρε γραμμή απο την THayna , με θυμήθηκε που την είχα απορρίψει την προηγούμενη φορά ; (ήταν ή Οκτώβριο ή Νοέμβριο δεν θυμάμαι) Δεν της άρεσα καθόλου ; (1.80 κανονικός πρός αδύνατος , μεγάλος μεν αλλά δείχνω αρκετά καλός )άλλωστε σύμφωνα με τις επαφές πού έχω με άλλες - βλ. Yara που έχει χύσει μαζί μου τα δύο τελευταία Σάββατα πού έχω πάει - δεν είμαι και Κουασιμόδος .
Στο καπάκι εχθές έγραψα σχόλια στο distintas τα οποία διέγραψε - ΄όχι υβριστικά ή χυδαία έτσι ; - σήμερα έγραψα κριτική την οποία ξανα διέγραψε μέσα σε 1-2 ώρες . Εννοείται πως την ξαναέγραψα και επειδή την έχω κάνει κόπυ-πάστε (lol) θα την βάζω κάθε μέρα μέχρι να ξεκουμπιστεί ( ίσως και να το κάνω συνέχεια εφόσον το διαγράφει )
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 29, 2024
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Giorgos H
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
19 Φεβ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
1.835
Πόντοι:
496
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PaNik14, Marcus77, BATMAN και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2024
Φτάνω στις 16.20 όχι στις 14.20
30 Μαΐου, 2024
Εν τω μεταξύ η μαλακισμένη συνεχίζει να διαγράφει τα σχόλια και την κριτική πού έγραψα στο distintas αλλά εγώ θα συνεχίσω να τα δημοσιεύω , έτσι για να τής σπάω τα νεύρα .
review reaction 1 BATMAN
31 Μαΐου, 2024
Πάντως όπως το παρουσιάζεις εσυ φαίνεσαι ότι είσαι ο περίεργος και ενοχλητικός.
review reaction 1 Giorgos H, Ptzthess
31 Μαΐου, 2024
Προς merandom
Δεν έχεις άδικο όμως λέω τα γεγονότα όπως έγιναν
31 Μαΐου, 2024
Με ολο το σεβασμο φιλε μου αλλα το οχι σημαινει οχι. νομιζω οτι πολυ το κυνηγας
01 Ιουνίου, 2024
Προς poytsoskampilo :
Δεν πήγα να βιάσω καμμία φίλε και επίσης δεν γράφω όλη την ιστορία μεταξύ εμού και της Thayna...
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6