Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 14 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
...έτσι μου είπε στο sms.

Επικοινωνία εύκολη μέσω μηνυμάτων. Η Isabella είναι περίπου όπως στις πολύ φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες, αλλά καλύτέρη. Μεγαλύτερη σε ηλικία και με πιό αληθινό πρόσωπο. Πραγματικά passable, νταρντάνα, αλλά με σφηχτό και δυνατό γυνεικείο σώμα. Εμφανισιακά για εμένα βάζει κάτω τις περισσότερες γυναίκες με αιδοίο.

Είναι εύκολή στην επικοινωνία, αν και τα αγγλικά της είναι, απ' ό,τι κατάλαβα, πολύ μέτρια πέραν της δουλειάς της. Μάλλον όχι και η καλύτερη για γενικό social time λόγω αυτού.

Το πέος της μεγάλο, αλλά επ ουδενί 25cm. Η εμπειρία μου με άλλα πέη είναι ελαχιστότατη, αλλά δεν μπορεί να ήταν 25. Ευτύχως βέβαια, αλλά και λογικό, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που μπορούν να παρουν 25άρι.

Ίσως η πιο καθαρή εκδιδόμενη που έχω συνατήσει. Και ο χώρος επίσης καθαρός - κατά τ' άλλα ένα αδιάφορο bnb.

Η πληρωμή γίνεται και με κάρτα μέσω POS που διαθέτει.

Αυτό που μου 'κανε εντύπωση ότι ήταν ότι δεν με άφησε καν να γδυθώ ή να πλυθώ και με έβαλε αμέσως να την γλείψω. Καυλώνει ταχύτατα και πολύ σκληρά. Και αργότερα που έπεσε λίγο, όταν σταματήσαμε για λίγο, ξανακάυλωσε αμέσως, τόσο που αναρωτήθηκα αν παίρνει κάτι. Και είναι πράγματι πολύ σκληρό, όπως διαφημίζει, και πεντακάθαρο.

Λοιπόν, είναι αλήθεια ότι η Isabella γουστάρει να γαμάει κώλους και γουστάρει να σε πιέζει να περάσεις τα όριά σου. Απ' τις λίγες επαφές που είχα με trans είχα δει ότι το πρωκτικό δεν το έχω, αλλά εξακολουθώ και κάνω το λάθος και το έκανα και τώρα, ίσως για τελευταία φορά. Η isabella με πόνεσε περισσότερο από όλες. Ωστόσο δεν το έκανε από αδιαφορία ή σαδισμό. Εγώ τις είχα πει ότι το θέλω δυνατό, αλλα΄μαλακό στην αρχή. Πάνω στο 10λεπτο και αφού την είχα σταματήσει 3-4 φορές, της είπα ότι πρέπει να διακόψουμε. Μόνο π΄νοαώ και δεν το απολαμβάνω. Εδώ να σημειώσω ότι σταματάει, αν της το πεις σοβαρά. Δηλαδη σαφώς και συνεχίζει και σε ακινητοποεί γαμώντας σε σαν να σε βιάζει (είναι πολύ δυνατή μυικά), αλλά αν της το πεις κανονικά, κόβει. Αφού λοιπόν άρχισε να ντύνεται, με ρωτάει αν θέλω να χύσω. Της είπα ναι, αλλά εκεί υπήρξε μια μικρή παρανόηση, και φοράει προφυλακτικό και αρχίζει πάλι να με γαμάει. Μάλλον έψαχνε να βρει τρόπο να συνεχίσουμε. Σημειωτέον ότι απέρριψε "πρόταση" να τελειώσει με 10 λέπτα session και 150 στην τσέπη.

Το δεύτερο μέρος ήταν πλέον καλύτερο επειδή είχα ανοίξει και 'αντεχα περισσότερο, αλλά και η ίδια ήταν μάλλον πιο φτιαγμένη. Αυτό που έγινε ήταν ότι πάλεψε να με κάνει να το δεχτώ και να μπορέσω. Φυσικά είχε ώφελος και για την ίδια.... Η Isabella είχε έναν μοναδικό συνδυασμό αγριάδας και επιθετικότητας με υπομονή και κατανόηση. Την έκοψα άπειρες φορές, αλλά εκείνη εκεί, ξαναπήγεναι πιο χαλαρά και μετά πιο δυνατά, λες και είχε βάλει στόχο να με κάνει να το αντέξω. Σαν να το ήθελε πιο πολύ και από εμένα. Φοβερή υπομονή και φοβερή κυριαρχικότητα την ίδια στιγμή.

Συνολικά την θεωρώ κορυφαία για τους εξής λόγους: εμφανισιακά είναι τοπ ως κανονική γυναίκα και όχι ως τρανς. Έχει στα μάτια αυτή τη σπίθα και ζωηράδα της λατίνας, μαζί με μια τρέλα με την καλή έννοια. Πρέπει να είναι ή απο Βενεζουέλα ή από Κολομβία, αφού νομίζω ότι διέκρινα και πολυ ελαφρά ινδιάνικα χαρακτηριστικά (δείτε την sofia vergara) Στην πράξη είναι πραγματικό αφεντικό, αλλά πάνω απ όλα θέλει να περάσει καλά. Σέβεται, ακούει, αλλά κοιτάζει και να σε διεύρύνει. Θα γαμήσει πολύ άγρια, αλλά θα σταματήσει αν δεν αντέχεις.....για να επανέλθει δριμύτερη. Συνολικά είναι μια άψογη επαγγελματίας, καλύτερη όχι μόνο από τις συναδέλφους της, αλλά και από άλλους επαγγελματίες.

Για ποιούς είναι: για παθητικούς που ξέρουν ότι το χουν, είναι θεϊκό δώρο. Για πρωτάρηδες είναι ρίσκο. Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Για wannabe παθητικούς, σαν εμένα, που δεν το χουν στην πραγματικότητα και προσπαθούν μάταια, δεν νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Ισχύουν όλα τα καλά λόγια που είπα, αλλά τι να το κάνεις αν 90 πονάς και 10 απολαμβάνεις. Είναι μεγάλη, πορεί όχι 25cm, αλλά είναι μεγάλη και σκληρή. Όλοι ανοίγουν στην πορεία της πράξης και η Isabella είναι υπομονετική φοβερά, αλλά ταυτόχρονα έχει και ψυχολογία βιαστή. Θα στον χώσει μαλακά για λίγο μόνο, και μετά ξέσκισμα. Και είναι και μεγάλη.

Αυτά για την Isabella. Κορυφή στα πάντα για εμένα, άλλα στο δια ταύτα όχι για όλους.
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 14, 2023
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
9 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
394
Πόντοι:
20
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 OUROBOROS, Pegging Slave, spat και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουνίου, 2023
Εγώ πάντα Βραζιλιάνα την έκανα, αν κρίνω από την προφορά της όποτε συνομιλούσαμε. Δε μιλάω πορτογαλικά, αλλά ακούγεται όπως ακούγονται οι Βραζιλιάνες. Έχουν αυτή τη χροιά τα αγγλικά της. Χώρια που με Βραζιλιάνα που την έχω ακούσει να συνομιλεί, στα πορτογαλικά γινόταν η κουβέντα. Δε λέει κάτι το τελευταίο από μόνο του, αλλά αν προσθέσεις τα δυο παραπάνω... Καλά, κάτι για Ισπανίδα που έχω δει γραμμένο κάπου, δεν παίζει με τίποτα.
16 Ιουνίου, 2023
Ναι, η προφορά της ήταν βραζιλιάνικη, απλώς στο site αναφέρει ότι η μητρική της γλώσσα είναι τα ισπανικά.
18 Ιουνίου, 2023
τι σε πιεζει να φτασεις στα ορια σου μανα μου... κωλος ειναι οχι gsxr...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3