Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 4 10
Transexual
59519
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η ημερομηνία αφορά στην τελευταία μας συνάντηση (έχουν υπάρξει πάρα πολλές φορές . Το σύστημά δεν μου επιτρέπει να βάλω 11 (!) .Την επισκέπτομαι ένα χρόνο + απο τον Απρίλιο του '22 . Μου κάνει εντύπωση οτι δεν υπάρχουν κριτκές εδώ .
Μαλλον κάποιοι την κρατάνε μυστική. Εγώ δεν είμαι μοναχοφάης κ γιαυτό γράφω . Ειναι ακόμη πιό όμορφη απο κοντά και είναι πολύ καλός χαρακτήρας.
Στο γαμήσι (ενεργητική) ντούρασελ -τελευταίας γενιάς . Λατρεμένη κωλάρα , ψωλάρα ,χειλάρες και τα πάντα όλα . Μένει στην Αθήνα αν και αυτή την εβδομάδα λείπει στην Θεσσαλονίκη (αγκρρρ !!!)
Διευκρίνιση :δεν είμαι προμότορας ούτε γκόμενος ,είμαι όμως φίλος (μετά από ένα χρόνο γνωριμίας...)
Μαλλον κάποιοι την κρατάνε μυστική. Εγώ δεν είμαι μοναχοφάης κ γιαυτό γράφω . Ειναι ακόμη πιό όμορφη απο κοντά και είναι πολύ καλός χαρακτήρας.
Στο γαμήσι (ενεργητική) ντούρασελ -τελευταίας γενιάς . Λατρεμένη κωλάρα , ψωλάρα ,χειλάρες και τα πάντα όλα . Μένει στην Αθήνα αν και αυτή την εβδομάδα λείπει στην Θεσσαλονίκη (αγκρρρ !!!)
Διευκρίνιση :δεν είμαι προμότορας ούτε γκόμενος ,είμαι όμως φίλος (μετά από ένα χρόνο γνωριμίας...)
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 03, 2023
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Στο Παγκράτι είναι .
Απλώς αυτές τις μέρες είναι στην Θεσσαλονίκη.
Το πού την βρίσκει κανείς είναι γνωστό . Τς Ντέιτινγκ , Ντιστιντας.νετ ( στα Αγγλικά)
Καλό βόλι !