Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 82 10
Swingers Clubs 396150
Γενική Εντύπωση
 
7.0
Πήγα με την κοπέλα μου την Παρασκευή. Είμαστε μόνο same room, δεν θέλαμε κάτι παραπάνω. Ωράριο λόγω ιού 8-12. Περίμενα ότι δεν θα είχε κόσμο και πράγματι ήταν όλοι κι όλοι 20 άνθρωποι. Στα πολύ αρνητικά ήταν η μουσική: Ο Dj πρέπει να αλλάξει ρεπερτόριο άμεσα ή να απολυθεί. Έχω πάει σε αρκετά clubs του εξωτερικού, αλλά σκυλολαϊκά για να καυλώσω δεν είχαν πουθενά Money Mouth Απαράδεκτη μουσική και στη διαπασών. Ειδικά κάτω που έχει 2-3 playrooms σε χαλάει απίστευτα.
Ο κόσμος καλούτσικος. Ήταν ένας 60άρης με βίζιτα αλβανίδα και 6-7 ζευγάρια από 30 ως 50. Παίχτηκε και λίγο λεσβιακό μπροστά στο dj που τον ήξεραν μετά 2-3 ζευγάρια αποχώρησαν. Ανέβηκε πρώτος ο 60άρης, έκανε ότι έκανε επάνω και ξανακατέβηκε. Γενικά ο κόσμος άργησε να πάρει μπρος. Κατά τις 10.30 ανέβηκα κι εγώ και ήταν πάλι ο 60άρης με τη δικιά του στο ίδιο δωμάτιο με ένα ωραίο ζευγάρι. Έπαιζε η αλβανίδα με την κοπέλα του ζευγαριού και ο νεαρός έδινε τσιμπουκάκι στη δικιά του Γλώσσα . Αρχικά παίξαμε στο απέναντι δωμάτιο απ' αυτούς και σιγά σιγά μπήκαμε κι εμείς στο χώρο των άλλων για να βλέπουμε και να μας βλέπουν. Η αλβανίδα καλή, την έφτιαξε την κοπέλα και ούρλιαζε. Πείραξε και τη δικιά μου μπας και γίνει κάτι αλλά το μωρό μου δεν ήθελε κάτι. Γενικά καλή φάση. Μετά κατεβήκαμε στο μπαρ και ήπιαμε κάτι. Μπήκαμε για ένα δεύτερο στο playroom διαγωνίως απέναντι από το dj. Ήταν μέσα δύο ζευγάρια από 40 ως 50 και έπαιζαν φουλ swap. Καλή φάση, μας έφτιαξε, παίξαμε κι εμείς κανα τέταρτο και φύγαμε.
Καλή για πρώτη εμπειρία. Καθαρός χώρος γενικά, θέλει αρκετή προσοχή στις λεπτομέρειες και φυσικά στη μουσική. Ο τύπος που γύρναγε και καθάριζε και έπαιζε το ρόλο της ασφάλειας πρέπει να γίνει πιο "αόρατος". Και φυσικά να μην απλώνει χέρι στις κοπέλες ούτε από φιλικότητα, ούτε να κάνει αστειάκια ή να κάθεται να βλέπει με τις ώρες. Δεν ξέρεις ποτέ αν η άλλη μπήκε εύκολα ή δύσκολα εκεί μέσα κι αν φοβάται. Στα clubs του εξωτερικού τη δουλειά αυτή την κάνει γυναίκα. Έχω εμπειρία από μαγαζιά του εξωτερικού και θεωρώ ότι απέχει πολύ σαν χώρος. Μια ματιά στο ιντερνετ από τον μαγαζάτορα θα τον βοηθήσει να κάνει το μαγαζί του πιο φιλικό στον επισκέπτη και να μοιάζει λιγότερο σαν στριπτιζάδικο.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2020
Πρόσβαση
Εύκολη
Τιμή Εισόδου
20
Η είσοδος επιτρέπεται
Μόνο σε ζευγάρια
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό

Χώρος

Ο χώρος από άποψη αισθητικής, άνεσης και καθαριότητας ήταν
Μέτριος
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Nikolarias, Sex_For_Fun, dxounia και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Αυγούστου, 2020
Να πας στο c4c Ματάκι
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1