Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 82 10
Swingers Clubs 403163
Γενική Εντύπωση

7.0
6 χρόνια έκλεισε το μαγαζί και το επισκέφτηκα με ένα γκομενακι που ειναι στα κόλπα σαβαττο βράδυ. Έφτασα νωρίς κατά τις έντεκα μισι το μαγαζί γέμισε γύρω στις μια. Είχε κλήρωση και κέρδισα ένα δωρεάν μπουκάλι για τα 6 χρόνια λειτουργίας. Ωραίο σόου από δύο γκομενακια καυλα μάλλον επαγγελματίες. Κόψανε και τούρτα και μας κεράσανε και σφηνάκια. Ωραίος κόσμος πολλά ζευγάρια όλων των ηλικιών και μικρές ηλικίες και πολλά εμφανίσιμα γκομενακια. Δίπλα μας καθόταν ζευγάρι έπαιζε μόνο του καυλωσαν και πήγαν απάνω. Μετά προσπάθησα έπιασα λίγο κουβέντα αλλά μου πε ο τύπος ότι η γκόμενα δε ψήνεται για κάτι παραπάνω. Μετά όταν ξεκίνησε το σόου με τα μωρά ο τύπος κοίταζε και η γκόμενά του κάνε σκηνή τσακώθηκαν και έφυγαν ότι να ναι. Αράζω μου βάζει η ξανθιά μπαργούμαν που ειναι μια μουναρα ένα δεύτερο ποτάκι αρχίζω χουφτωνω τη δικιά μου από μέσα από τη φούστα και πάμε στον πάνω όροφο που γινότανε χοντρό παιχνίδι. Άλλοι ήταν όρθιοι χαμουρευοταν μια ξανθιά έσπερνε πιπα σε έναν άλλον 40ρα την έκοψα δε πρόλαβα να δω γιατί ήταν μπουκωμένη και ο τύπος κοίταζε απεξω ποιος θα μπει στη καμπίνα. Εγώ πήγα με τη δικιά μου στη μεγάλη καμπίνα που έχει αράζω μου κάνει πιπα όλοι μας κοιτούσαν κανένας δε μπήκε. Πριν γαμιοντουσαν και χαμουρευοταν δύο αλλά ζευγάρια και μάλλον χυσανε κι ολας γιατί ο τύπος ο ένας φώναζε πολλυ. Γενικά νομίζω το κάθε ζευγάρι ειναι λίγο πολλυ για τη πάρτυ του και θέλει και τύχη για να σου κάτσει η φάση. Αν πηγαίνεις συχνά και σε μάθουμε σίγουρα θα σου κάτσει σκηνικό. Ο κόσμος γενικά πολλυ καλός και διακριτικός. Στις από κάτω καμπίνες που ειναι στο μπαρ δε πρόλαβα να πάω. Ίσως την επόμενη φορά. Πήρα τη γκόμενά και πήγα τη γαμησα σε ξενοδοχείο. Σαν εμπειρία ειναι κάτι το ωραίο να πάτε
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Τιμή Εισόδου
30
Η είσοδος επιτρέπεται
Και σε μόνους/μόνες
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό
panagos7
Πορνοστάρ
52
Πόντοι:
8.816
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Καβλιάγγουρας, Nikolarias, mounodoulos34 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού