Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 82 10
Swingers Clubs 397054
Γενική Εντύπωση
 
10.0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Μετά από μέρες απουσίας από τον χώρο λόγο εορτών που περάσαμε με φίλους και όχι μόνο έχοντας περάσει ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης, είπαμε να ξαναπάμε για να μας μπει καλά το 2019 στο στέκι μας και πλέον δεύτερο σπίτι μας, μιας και η διεύθυνση σε κάνει να το νιώθεις με το παραπάνω αυτό.
Είχαμε κανονίσει με 1 ζευγάρι να βρεθούμε όπου γνωριζόμαστε από παλιά.
Καθίσαμε στο μπαρ και ήρθαν μετά από λίγο.
Ανταλλάξαμε τις ευχές για το νέο έτος και πριν προλάβουμε να τα πούμε ήρθε άλλο ένα ζευγάρι όπου ξέραμε και αυτό από παλιό παιχνίδι να προσθέσει στην παρέα μας μια ποιο ευχάριστη ατμόσφαιρα. Για να μπω στο ψητό γιατί η βραδιά είχε πολλά θα ξεκινήσω με την παρέα 6αδα να ανεβαίνουμε επάνω στο μεγάλο δωμάτιο καθώς ξέραμε ότι θα έρθουν και άλλοι μαζί μας.
Ξεκινήσαμε σαν έμπειροι και τα τρία ζευγάρια και βγάλαμε κατευθείαν τα ρούχα μας βοηθώντας ο ένας την γυναίκα του άλλου μιας και είχαμε ξαναπαίξει σαν σχήμα.
Με τις κοπέλες για αρχή στην γραμμή εκκίνησης ο αγώνας μας ξεκίνησε με ένα πολύ ωραίο παιχνίδι μεταξύ τους και στην συνέχεια με εμάς με φουλ ανταλλαγή να μπαίνουμε στο παιχνίδι για τα καλά σε διάφορες στάσεις. Η Τ κάποια στιγμή είδε ένα ζευγάρι όπου μπήκε στον χώρο κάθισε δίπλα της όρθιο και απλά ο άντρας βλέποντας το θέαμα έπαιζε με χάδια στην κόπελα του. Η Τ αν και ήμουν λίγο ποιο μακριά πέρναγε καλά αλλά μου έκανε νόημα ότι την θέλει πολύ αυτή. Μιλάμε με τα μάτια πλέον της είπα να προχωρήσει όπως αυτή καλά ξέρει και να την καλέσει στην παρέα της με τα άλλα κορίτσια και εμάς, πράγμα που έκανα και εγώ νόημα στο αγόρι της.
Η κοπέλα ήθελε για πρώτη φορά να δοκιμάσει με κοπέλα και νομίζω πλέον ότι θα το ξανακάνει πολλές φορές εκεί που έμπλεξε Μεγάλο χαμόγελο.
Η Τ την έβαλε κατευθείαν στο παιχνίδι χωρίς δεύτερη κουβέντα και σε ρόλο παθητικό λόγο πρώτης φοράς το κορίτσι απολάμβανε τα γλυψιματα της Τ και τα δάχτυλα της όπου την έκαναν να μην πιστεύει αυτό που ζει. Το αγόρι της πάντα κύριος δίπλα της σε ρόλο υποστήριξης απολάμβανε και αυτός κάτι πρωτόγνωρο για αυτόν αλλά παράλληλα πολύ καυλωτικο.
Σε κάποια στιγμή με πλησίασε μια κοπέλα που εμένα ξανθιά γύρω στα 36 τόσο έδειχνε 1,65 περίπου με πολύ γλυκό πρόσωπο και ωραίο κορμάκι για φάγωμα αδύνατο και με ωραίο στήθος όπως μου αρέσει δλδ και με άρπαξε στην κυριολεξία από το σχήμα.
Ο δικό της ήταν δίπλα μας και ήθελε μια από της κοπέλες που έπαιζα όπου γρήγορα τα βρήκαν και τελικά ο κάθε ένας πήρε τον δρόμο του.
Η κοπέλα μετά από μια ωραία πιπα της έκανα γλυφομουνι και πραγματικά άρχισε να τρέμει και να βγάζει ηχούν ηδονής καθώς ήταν πολύ καυλωμενη μου είπε.
Καθώς την έγλειφα μου λέει "καυλα μου θέλω να σε χυσω".
Τότε άρχισα να παίζω πολύ ωραία όπως ξέρω τα δάκτυλα μου μέσα στο μουνι της και το πρώτο χυσιμο έρχεται με ένα πολύ ωραίο squirting όπου έφτασε αρκετά μακριά λερωνοντας λιγάκι τους απέναντι. Η κοπέλα τρελάθηκε και της είπα μην σταματάς θέλω να τα κάνουμε όλα μούσκεμα.
Τι ήθελα και το είπα?
Σε περίπου 5 λεπτά παιξίματος το πάτωμα ήταν μια πλημμύρα και η κοπέλα ένιωθε να ταξιδεύει σε άλλο κόσμο δεν το πίστευε.
Μετά έβαλα προφυλακτικό και την έστεισα στα 4 για ένα δυνατό σεξακι πράγμα που με έκανε να τελειώσω σε 2 λεπτά από την καυλα που είχε προσφέρει.
Κάπως έτσι τελείωσε ο πρώτος γύρος και με την τριάδα να γίνεται 5αδα επάνω και δίπλα να έχουν ξεκινήσει και άλλα σχήματα βλέποντας το καυλωτικο αυτό θέαμα.
Κάτω για ποτάκι και κους κους 5αδα πλέον και γνωριμία όλοι μαζί.
Το μαγαζί είχε πολύ ωραίο κόσμο με 2 πιπινακια ασιατακια με petit κορμάκια να δίνουν ρεσιτάλ στον στυλό με τον αισθησιακό χώρο τους φορώντας τα φουστανακια τους σαν 2 μικρές μαθητριουλες.
Η νεολαία και η ηλικία τον 30-35 είχε την τιμητική της με την παρουσία της και πολλά νέα ζευγάρια στον χώρο που έβλεπα σαν θαμώνας πρώτη φορά.
Ο στύλος τιμήθηκε πολύ αυτή την βραδιά και πιστεύω για όλο αυτό ευθύνεται η διεύθυνση για την άνετη ατμόσφαιρα που προσφέρει από ποιότητα μουσικής μέχρι και φωτισμό.
Τα κορίτσια παρόλο το κρύο και την βροχή απέδειξαν ότι δεν μασάνε σε αυτό που γουστάρουν τιμώντας το dresscode στο πάρτυ αυτό με το παραπάνω.
Κάπως έτσι μπήκε η χρονιά μας και νομίζω κάπως έτσι θα είναι όλη.
Καλή χρονιά παιδιά με πολύ καυλα πολύ swinging και πολλές εμπειρίες ελπίζω από όλους σας.
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Τιμή Εισόδου
30
Η είσοδος επιτρέπεται
Μόνο σε ζευγάρια
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό
thomas115656
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
690
Πόντοι:
996
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sexaddict7, visis, xr1sros και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού