Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 26 10
Swingers Clubs
125097
Γενική Εντύπωση
7.0
επισκεψη πρωτη φορα σε μαγαζι του ειδους αρκετος κοσμος με καλες ως επιτοπλιστων παρουσιες ( ειχε και παπουδες αλλα λιγους τελος παντων ολοι να ζησουμε , κακη ακουστηκη απο τα ηχεια ενοω χαλια ποιοτητα , τα ποτα καλα και να μην ξεχασω στα 20 ευρω σε κερναει και ενα ποτο επιπλεων . Κατα τις μια αρχισε το πεχνιδι κατω με πολλες πιπες και ξανειχτικε και η δικια μου πρωταρα και αυτη και μου τον ρουφιξε λιγο . Θελω να πω πως πιο εμπηρα ατομα θα επρεπε με καποιον διακριτικο τροπο να βοηθουν πρωταρικα ζευγαρια δηλαδη με καποιες κηνησεις να πλησιαζουν πχ εκει που τσιμπουκονα την δικια μου να τσιμπουκονε και ο αλλος διπλα και οι γυνεκες να αλαζαν με καποιο τροπο πουτσες για αρχη .
Πεσανε στα κρεβατια πολλα γαμισια αλλα οχι καυλοτικα ενοω φωνες και τα λοιπα η να σε καλεσουν εκει που καυλωσα αρκετα ηταν στο μερος με τις τρυπες που ειρθε ενα ζευγαρι με μια ξανθια με ασιμι φορεμα με ενα τυπο πενηνταρη και μπηκαν πισω απο τον τοιχο που ηταν και αλλα δυο ζευγαρια και πιπονονταν και ο ενας γαμουσε κιολος εκει ζηλεψα την ξανθια και θα γουσταρα νε της τον δοσω αλλα ψαρακας εγω δεν προχωρισα με την δικιαμου. Τελος σε γενικες γραμμες ολα καλα θα ξανα επισκευτω αυτο η το αλλο καταστημα 2+2 να ειμαστε και πιο ανετοι την επομενη . Σε αριθμους στο υπογειο περιπου στα 30 ατομα δεν ηταν και λιγα αλλα ο κοσμος θελει παρωτρηνση με καλυτερη μουσικη - ακουστικη για να πιει να φτιαχτει και να ειναι πιο ανετος για πεχνιδι
Πεσανε στα κρεβατια πολλα γαμισια αλλα οχι καυλοτικα ενοω φωνες και τα λοιπα η να σε καλεσουν εκει που καυλωσα αρκετα ηταν στο μερος με τις τρυπες που ειρθε ενα ζευγαρι με μια ξανθια με ασιμι φορεμα με ενα τυπο πενηνταρη και μπηκαν πισω απο τον τοιχο που ηταν και αλλα δυο ζευγαρια και πιπονονταν και ο ενας γαμουσε κιολος εκει ζηλεψα την ξανθια και θα γουσταρα νε της τον δοσω αλλα ψαρακας εγω δεν προχωρισα με την δικιαμου. Τελος σε γενικες γραμμες ολα καλα θα ξανα επισκευτω αυτο η το αλλο καταστημα 2+2 να ειμαστε και πιο ανετοι την επομενη . Σε αριθμους στο υπογειο περιπου στα 30 ατομα δεν ηταν και λιγα αλλα ο κοσμος θελει παρωτρηνση με καλυτερη μουσικη - ακουστικη για να πιει να φτιαχτει και να ειναι πιο ανετος για πεχνιδι
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Μικρό και άβολο
Τιμή Εισόδου
20
Η είσοδος επιτρέπεται
Μόνο σε ζευγάρια
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2015
Δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο, αλλά για να κατεβαίνουν από την Έδεσσα, θα είναι πολύ καλό.
G
GiwrgosOR
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1