Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 49 10
Swingers Clubs
281166
Γενική Εντύπωση
10.0
Επισκεψη στο μαγαζι Σαββατο βραδυ 26/07/2014.
Λιγος κοσμος για τα δεδομενα του Νιρβανα.αν και απο τοτε που εκλεισε το μπικινι ο κοσμος εχει σπασει.
Αλλα οπως λεει και ο τιτλος αμα πεσεις στην περιπτωση και στον καλο συνδιασμο.μπορουν να γινουν σκηνικα απιστευτα.
Αυτα που ειδα και εζησα δεν περιγραφονται,τα ειχε ολα!!! μα ολα !!!
Απο παρουσιες που επερναν 10 σε ολα, εμφανιση και συμετοχη.
Ολοι οι συνδιασμοι που υπαρχουν F-M ...F-F-M... F-F-F-M... M-M-F ...M-M-M-F ...TS-M TS-F-M.....Λεσβιακα ...Δυνατα MILF... Ομορφα ΠΙΠΙΝΙΑ .. squirting τοσο πολυ που πλημηρισε το κελι...spanking πολυ και δυνατο... Κποια στιγμη ηταν ολοι μαζι και γινοταν της κακομοιρας !
Μακραν η καλυτερη σκηνη Real Dirty GangnBang Sex Εχω συμετασχει,και ολα αυτα με 21.00euro,για τα τρια ποτα που πηρα.
Αυτα!!!
Καλο καλοκαιρι.
Λιγος κοσμος για τα δεδομενα του Νιρβανα.αν και απο τοτε που εκλεισε το μπικινι ο κοσμος εχει σπασει.
Αλλα οπως λεει και ο τιτλος αμα πεσεις στην περιπτωση και στον καλο συνδιασμο.μπορουν να γινουν σκηνικα απιστευτα.
Αυτα που ειδα και εζησα δεν περιγραφονται,τα ειχε ολα!!! μα ολα !!!
Απο παρουσιες που επερναν 10 σε ολα, εμφανιση και συμετοχη.
Ολοι οι συνδιασμοι που υπαρχουν F-M ...F-F-M... F-F-F-M... M-M-F ...M-M-M-F ...TS-M TS-F-M.....Λεσβιακα ...Δυνατα MILF... Ομορφα ΠΙΠΙΝΙΑ .. squirting τοσο πολυ που πλημηρισε το κελι...spanking πολυ και δυνατο... Κποια στιγμη ηταν ολοι μαζι και γινοταν της κακομοιρας !
Μακραν η καλυτερη σκηνη Real Dirty GangnBang Sex Εχω συμετασχει,και ολα αυτα με 21.00euro,για τα τρια ποτα που πηρα.
Αυτα!!!
Καλο καλοκαιρι.
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Τιμή Εισόδου
21 EURO
Η είσοδος επιτρέπεται
Μόνο σε ζευγάρια
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Και επειδη δεν ειμαι στα κολπα ... για καθε πληροφορια ειμαι ευγωμων.
εκτος αυτου στα swingers clubs συχναζουν και πωλητριες η φοιτητριες αλλα πιο πολυ γιατροι δικηγοροι και γυναικες οι οποιες εχουν πολυ καλες θεσεις,ειδικα τα ζευγαρια που ακολουθουν αυτο το Life style εχουν πολυ υψηλο βιοτικο επιπεδο,οι αλλοι με τις βιζιτες ειναι απλως αλεξιπτωτιστες ελεος πια με τα κομπλεξ που σας διακατεχουν
Αυτο εχουμε εδω στο Ελλαδα και για αυτο λεμε.....
Δεν υπαρχει ακομα η κουλτουρα του Swinger εδω.....τουλαχιστων σε αποδεκτη βαση.
Σταματα πια να μας το τριβεις στα μουτρα οτι εισαι καθαροαιμη ....δεν θυμαμαι να σε ρωτησε κανενας.
Το να προσπαθεις να μας κανιβαλιζεις με την πρωτη ευκαιρεια αλλο δειχνει.
Αν ολο αυτο δεν σου κανει.....τη δουλεια σου εσυ και το δρομο μας εμεις.
Υ.Γ Δεν εχω καμια διαθεση να μπλεχτω σε μια κοντρα χωρις κανενα νοημα μαζι σου.
Απλα "οτι πεις"