Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 49 10
Swingers Clubs 281166
Γενική Εντύπωση

10.0
Επισκεψη στο μαγαζι Σαββατο βραδυ 26/07/2014.
Λιγος κοσμος για τα δεδομενα του Νιρβανα.αν και απο τοτε που εκλεισε το μπικινι ο κοσμος εχει σπασει.
Αλλα οπως λεει και ο τιτλος αμα πεσεις στην περιπτωση και στον καλο συνδιασμο.μπορουν να γινουν σκηνικα απιστευτα.
Αυτα που ειδα και εζησα δεν περιγραφονται,τα ειχε ολα!!! μα ολα !!!
Απο παρουσιες που επερναν 10 σε ολα, εμφανιση και συμετοχη.
Ολοι οι συνδιασμοι που υπαρχουν F-M ...F-F-M... F-F-F-M... M-M-F ...M-M-M-F ...TS-M TS-F-M.....Λεσβιακα ...Δυνατα MILF... Ομορφα ΠΙΠΙΝΙΑ .. squirting τοσο πολυ που πλημηρισε το κελι...spanking πολυ και δυνατο... Κποια στιγμη ηταν ολοι μαζι και γινοταν της κακομοιρας !
Μακραν η καλυτερη σκηνη Real Dirty GangnBang Sex Εχω συμετασχει,και ολα αυτα με 21.00euro,για τα τρια ποτα που πηρα.
Αυτα!!!
Καλο καλοκαιρι.
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Τιμή Εισόδου
21 EURO
Η είσοδος επιτρέπεται
Μόνο σε ζευγάρια
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό
kazermas
Μέλος
17
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Αυγούστου, 2014
Συνήθως σε τέτοια club δεν πάνε περισσότερο άντρες μόνοι με συνοδεία βίζιτας; Δε μου φαίνεται και πολύ συνηθισμένο το squirting από γυναίκες που δεν είναι της δουλειάς, ούτε το να συχνάζει σε σουινγκεράδικο μια φοιτήτρια, πωλήτρια, τραπεζικός ή καθηγήτρια. Χμμμ; Αλλά αφού πέρασες καλά, αυτό έχει σημασία. Χέστηκες για το αν οι άλλες ήταν βίζιτες...
03 Αυγούστου, 2014
ποσοστο απο το μαγαζι πηρες για την κριτικη σου η οχι ? η μηπως σου εδωσαν καρτουλα για το σπιτι του αφεντικου με το ψευτοτζακουζι ?
C
CPL
04 Αυγούστου, 2014
Και μετά ξύπνησε το παλουκαρι!!!Μαλακία
04 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μακαρι να ξυπναγα τυπε.... η φαση με στοιχειωσε....ακομα τρωγομαι με τα ρουχα μου.
04 Αυγούστου, 2014

Καρτουλα....ποσοστα....οχι...το μονο που θελω ομως ειναι να ξαναπετυχω τις τυπισες.
Και επειδη δεν ειμαι στα κολπα ... για καθε πληροφορια ειμαι ευγωμων.
04 Αυγούστου, 2014

Τυπε τιποτα απο οτι εγινε δεν ηταν συνηθησμενο....τωρα οτι εχει βιζιτες το βλεπω οποτε παω........αλλα που τις βρισκουνε δεν ξερωjavascript:void(0);γιατι ηταν πολυ καλες...θα πληρωνα να τις πετυχω και εξω.
04 Αυγούστου, 2014

λολολολολολλολολ!!!!!! το squirting ειναι συνηθισμενο σε χαρτζιλικωμενες?χαχαχαχαχχαχαχαχ μα ποσο πισω εχετε μεινει πια Θυμός
εκτος αυτου στα swingers clubs συχναζουν και πωλητριες η φοιτητριες αλλα πιο πολυ γιατροι δικηγοροι και γυναικες οι οποιες εχουν πολυ καλες θεσεις,ειδικα τα ζευγαρια που ακολουθουν αυτο το Life style εχουν πολυ υψηλο βιοτικο επιπεδο,οι αλλοι με τις βιζιτες ειναι απλως αλεξιπτωτιστες ελεος πια με τα κομπλεξ που σας διακατεχουνΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
C
CPL
04 Αυγούστου, 2014
katalava pia itan ekei kai ekane squirting....mia megali psiloxontroula....
05 Αυγούστου, 2014

Ποιος ειπε οτι δεν συχναζουν πωλητριες η φοιτητριες η οτιδηποτε αλλο.....και ποιος ειπε οτι το Νιρβανα ειναι Swinger club καθαροαιμο?javascript:void(0);
Αυτο εχουμε εδω στο Ελλαδα και για αυτο λεμε.....
Δεν υπαρχει ακομα η κουλτουρα του Swinger εδω.....τουλαχιστων σε αποδεκτη βαση.
Σταματα πια να μας το τριβεις στα μουτρα οτι εισαι καθαροαιμη ....δεν θυμαμαι να σε ρωτησε κανενας.
Το να προσπαθεις να μας κανιβαλιζεις με την πρωτη ευκαιρεια αλλο δειχνει.
Αν ολο αυτο δεν σου κανει.....τη δουλεια σου εσυ και το δρομο μας εμεις.
Υ.Γ Δεν εχω καμια διαθεση να μπλεχτω σε μια κοντρα χωρις κανενα νοημα μαζι σου.
Απλα "οτι πεις"
05 Αυγούστου, 2014

Τραβατε μεγαλα ζορια εσεις οι αντρες τελικα!!!Kazermas για κοιτα το πρωτο σχολιο που σου εκαναν στη κριτικη σου ετσι για να καταλαβεις (με μεγαλη δυσκολια βεβαια το καταλαβαινω γιατι προφανως το μυαλουδακι σου κυριευεται απο την "αντρικη εγωιστικη μαλακια που διακατεχει πολλους) σε ποιον απαντησα....οσο για τη κουλτουρα του swinging στην ελλαδα οταν γινοντουσαν τα παρτυ στη παιανια με τη στηριξη του sdc,τα παρτυ στο d7 στη θεσσαλονικη και τωρα τα παρτυ στο ελληνικο εσυ μαλλον εψαχνες σε ποιο στουντιο θα τον χωσεις οποτε ασε μας κουκλιτσα μου μαθε πρωτα για το τι συμβαινει γυρω σου και μετα μιλα
C
CPL
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10