Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 82 10
Swingers Clubs 403111
Γενική Εντύπωση

6.0
εχω επισκεφθει 2 φορες το κλαμπ. πολυ ομορφος χωρος με ομορφο μπαρ αλλα δυστυχως αν κοιταξεις πανω νομιζεις πως εισαι σε εργοστασιο. γενικα για κλαμπ θα ελεγα αρκετα καλο ως και τελειο μπορω να πω αλλα για το ειδος του (swingersclub) μου αφησε κ τις δυο φορες την εντυπωση ενος μεγαλου αχανους χωρου. θα το προτεινα για swinger event αλλα οχι για γνωριμια-ποτο. στα + ανεση,ευγενεια-καθαρα ποτα. στα - ο χωρος των games μη αποδεκτος για τα δικα μας δεδομενα.
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Τιμή Εισόδου
10
Η είσοδος επιτρέπεται
Μόνο σε ζευγάρια
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό
Markosno
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουλίου, 2014
καλα σιγουρα πληρωμενος εισαι θυρα 13, μολις νεος και εκανες κρητικη το 2+2 καλα τα χαψαμε μας περασες για χαυταλέυριδες (ο χωρος των games μη αποδεκτος για τα δικα μας δεδομενα) μηπως ηθελες το κλαμπ να σου βαλει και καμια κρεβατοκαρα για να γαμας καλυτερα σε !!!εργοστασιο!!!......ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ
15 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλως τον ολλανδο ξαδελφο του λιμανησιου!
δε μου λες ρε αγορι, εκει στην ολλανδια τα swinger clubs δεν εχουν κρεββατοκαμαρες;;
στο ορθιο πηδιουνται οι ολλανδοι;; μαζεψου, γιατι εχεις ξεφυγει!
το παληκαρι ειπε την πασα αληθεια. απ τα 4 δωματιακια που εχει το 2+2, μονο το ενα εχει κατι σαν κρεββατι.
τα αλλα 3, εχουν καναπεδες! κι αντι για σεντονια, βαζουν επανω πετσετες!!!!!!!!!!
αληθεια, αυτα ειδαν οι γαλλοι που το ανακυρηξαν το 5ο καλλιτερο σουινγκεραδικο της ευρωπης;;;; ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
16 Ιουλίου, 2014

Βαιτσα παλι απαντας, κατι τρεχει με σενα μηπως εισαι υποστηρικτης του νεου φαληρου, καλα κανεις, μπραβο στα παιδια σου βαλαν να πας πανω το μπαρακι τους, πανε και η μυγες να γινουν αετοι χα χα χαΜεγάλο χαμόγελοΓλώσσαΜεγάλο χαμόγελο
16 Ιουλίου, 2014

ειμαι υποστηρικτης των καλων μαγαζιων του χωρου. και το μαγαζι του πατερα σου σωτηρακη, ....
θες να συνεχισω να γραφω;;
αληθεια, τι τιμη εχει βαλει στο πωλητηριο;;
17 Ιουλίου, 2014

και εμεις ειμαστε υποστηρικτες τον καλον μπαρ ... αλλα ελεος σταματηστε την γλωσσοφαγία διοτι θα τα κλεισουμε και τα τρια μπαρ που υπαρχουν στην αθηνα και τοτε δεν θα υπαρχει καποιος χωρος για μας...μετα που θα πηδιομαστε ? Χμμμ;. Οσο για το πωλητηριο εμαθα οτι το πουλαει σμαρω με σμαραγδένια τιμη. Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
18 Ιουλίου, 2014

δεν ξερω αμ το εξαψηφιο θεωρειται σμαραγδενια η αδαμαντινη τιμη.
αυτο που ξερω ειναι πως ο kaminias υποτιθεται ειναι ενας ολλανδος που κατεβηκε αθηνα με την γυναικα του
κι εμεινε ενθουσιασμενος απ την επισκεψη του στο 2+2 και παρακαλαγε τους ελληνες swingers να υποστηριζουν
το μαγαζι να μην κλεισει, μιας κι ειναι το γοητρο του πειραια!!! Money Mouth
εχω 2 ερωτησεις ρε φιλε...
πρωτον πως εμαθες να γραφεις σ ενα μηνα σχεδον σωστα ελληνικα...;;
δευτερον, εκει στην holland, τα αντιστοιχα μαγαζια που ειναι και κατωτερα του 2+2, δεν εχουν ενα κρεββατακι, ενα ντιβανομπαουλο, εστω ενα ανακλιντρο να ξεσκιζονται οι ανθρωποι;; στα ορθια την βγαζουν;;
επειδη δεν βλεπω ν απαντας ομως, θα απαντησω εγω!
εβαλε ο λιμανησιος τον ολλανδο ξαδελφο του να δημιουργησει λογαριασμο εδω και να γραψει μια διθυραμβικη (ετσι νομιζε δηλαδη)
κριτικη για το μαγαζι. και στην συνεχεια, ανελαβε ο γιος του το προφιλ ωστε να υπερασπιστει τα συμφεροντα του μαγαζιου! βεβαια, με 2 προφιλ (sotosbrain το αλλο), γινεται η δουλεια καλλιτερα! ;)
ρε, για ποσο βλακες μας περνατε;;;;;;Θυμός
18 Ιουλίου, 2014

τι εξυπνη που εισαι....Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ; δωσε τελος το κοτσομπολιο σου
08 Ιανουαρίου, 2015
Εγω παντως για γνωριμιες το ειδα μια χαρα. Ισα ισα που ειναι μεγαλο και χωρίς καπνό. Οσο για τον πανω χωρο για εμας που θελουμε πιο prive πραγματα ηταν τελεια και ειχε και πορτα!
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8