Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 49 10
Swingers Clubs 280138
Γενική Εντύπωση

5.0
Ας ξεκινησω απο τα βασικα. 5 με 7 ευρω το ποτο, μουσικη καλουλα.
2η φορα που πηγα. ξενερωσα γιατι το bikini εχει κλεισει. οποτε που χωρος να μετακινηθεις και να γνωρισεις κοσμο. στο bikini τουλαχιστον πηγαινες, εφευγες απο τη δυνατη μουσικη που προκαλει και πονοκεφαλο κατω το μπαρ, ειχες και τη γιγαντοοθονη με τις τσοντες. τωρα τιποτα. διπλα απο τις τουαλετες εχουν φτιαξει ενα χωρο 25τμ μαξιμουμ με ενα δωματιο (κελι το λεει) αντε 8 τμ να ναι οπου ισα ισα χωρας να μπεις να παρεις ματι με 2 κρεβατια μικρα, ενα μικρο χωρο με 3 gloryholes και ακριβως διπλα στο πατωμα σε ενα κουφωτο που κανει το μαγαζι γιατι ειναι προφανως οι σκαλες απο πανω εχουν βαλει μαξιλαρες κατω. και ρωταω πως να παιξεις με αλλους που αντε μονο στο ενα κελι να χωρανε 4? πανω ηταν ολα τα λεφτα παλια...
γενικα απο κοσμο καλα ηταν οχι τιποτα το ιδιαιτερο, ενα ζευγαρι μονο ειδα κοντα στην ηλικια μου πιτσιρικαδες και οι αλλοι απο 35 και πανω μεχρι και 55+
εφυγα με πονοκεφαλο, σεξ δεν εκανα, αντε λιγο ματι πηρα αλλα στη τελικη δε πηγα για το ματι.
μου εκανε εντυπωση που εγραφε παντως στο μπαρ σε μια επιγραφη bikini club is free και λεω θα το ανοιξανε παλι αλλα δεν.
το καλυτερο και ισως να ετυχε γιατι δεν εχω αλλη κριτικη να λεει αντιστοιχο ηταν που εσκασε τυπος με ενα τραβελι. οχι οτι εχω προβλημα μαζι τους, αλλα πρωτον εγω σα γυναικα δε θα πηγαινα ποτε με αντρα που πηδαει τραβελια και δευτερον ο συνοδος μου δε θα εκανε ποτε τιποτα με τραβελι.
εγω θα ξαναπαω παντως ετσι για τη καβλαντα.
ενδεικνυται για μετα τις 01:30.
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Η είσοδος επιτρέπεται
Μόνο σε ζευγάρια
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 zzoro

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαΐου, 2014
Τελευταία φορά πήγα πέρυσι τον Αύγουστο (3-4 φορές μαζεμένες).Θα συμφωνήσω με τη συναγωνίστρια ότι αυτό που έκανε το μαγαζί να ξεχωρίζει ήταν το bikini club.Δεν ξέω αν έκλεισε μόνιμα ή γιατί,αλλά σκέτο το μαγαζί είναι καλό για κάποιους που ψάχνουν μία οικονομική λύση για τις αναζητήσεις τους,ευγενικό προσωπικό,μουσική δεν μου άρεσε (γούστα είναι αυτά),και κόσμος ανάλογα την ημέρα μπορούσες να πετύχεις καλές περιπτώσεις αλλά έπεσα στην περίπτωση που ήθελα να φύγω με το μπήκα.Εν κατακλελιδι και για να μην σας κουράζω αν έκλεισε το bikini το μαγαζί έχει χάσει πολύ από την "αίγλη" του,και θα πρέπει να αναζητήσω στις επόμενες εξόδους μου άλλη εναλλακτική επιλογή.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1