Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 49 10
Swingers Clubs 276726
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Πήγα κι εγώ στο Nirvana και παραθέτω τις απόψεις μου.

Έχοντας όλες τις φίλες μου, γεμάτες σεμνοτυφία και με πολλές ηθικές αναστολές, έψαχνα μια κοπέλα... μάχιμη για swinger καταστάσεις! Έτσι, πρότεινα σε μια πολύ cool φίλη μου, η οποία έχει ζήσει τρελές σεξουαλικές εμπειρίες στο παρελθόν (σεξ σε δημόσιους χώρους, σεξ με πολλά άτομα, γκόμενους που τους μαστίγωνε/έφτυνε/ξεφτίλιζε με κάθε τρόπο, καθημερινά βλέπει τσόντες και μου στέλνει λινκς με βιντεάκια κτλ κτλ).
Έτσι νόμιζα πως πέτυχα διάνα! Της το πρότεινα, ήταν κατενθουσιασμένη που έμαθε πως υπάρχει τέτοιο μαγαζί. Όλη τη βδομάδα γι'αυτό μου μίλαγε και κανόνιζε πως θα βρεθούμε.
Συναντηθήκαμε 2 η ώρα το βράδυ. Μπήκαμε μέσα και βρήκαμε τραπεζάκι κοντά στην είσοδο , όπου επιβλέπαμε όλο το χώρο και το τι παίζει. Είσοδο δεν πληρώσαμε, παρά μόνο τις βότκες μας, που ήταν συνολικά στα 14 ευρώ. Κάτσαμε κι ήπιαμε τα ποτά μας, κοιτάζοντας τι παίζει γύρω. Υπήρχε μια ποικιλία για όλες τις ηλικίες και τα γούστα: νέοι, μεσήλικες, όμορφοι, γυναικάρες cougars, άσχημοι, άσχημες, γυναίκες άνω των 60, 20αχρονα γκομενάκια. Από μουσική έπαιζε τα πάντα: Κιαμο, Κωστόπουλο, Stavento, 80's και 90's ξενα κτλ κτλ, και είχε 2 μεγάλες τηλεοράσεις που μπορούσες να βλέπεις το βίντεοκλιπ.

Ο πάνω όροφος μου είπαν πως έχει κλείσει, αλλά υπήρχαν κάτω δύο μικρά δωματιάκια, όπου γίνονταν τα σκηνικά που περιγράφονται και στις άλλες κριτικές.
Κι εκεί έγινε το απρόσμενο! Τη φίλη μου την έπιασαν τρομερές ανασφάλειες κι αναστολές: "σιχαίνομαι τον χώρο", "δε θέλω να κάτσω στους καναπέδες", "δεν έρχομαι μέσα στο δωματιάκι, πήγαινε μόνος σου αν θες, εγώ θα μείνω εδώ".

Έτσι πήγα μόνος, ενώ αυτή περίμενε στο τραπεζάκι. Αρχικά, στο ένα που πήγα, είδα έναν τύπο να δίνει πίπα στην γκόμενα του, ενώ ταυτόχρονα, μια ξέμπαρκη σαραντάρα της έκανε λυσσασμένο γλειφοκώλι. Λίγο πιο δίπλα μία γκομενίτσα είχε καβαλήσει τον δικό της, και πηδιόταν ενώ με κοίταζε. Έκατσα στον καναπέ κι έπιασα κουβέντα με δύο γκομενάκια. Η φάση γινόταν όλο και πιο ενδιαφέρουσα. Ήρθαν κι άλλα ζευγάρια. Μια λυσσάρα ξανθιά cougar, πίπωνε τον σύντροφο της, ενώ μετά τον καβάλησε και βογκούσε διαρκώς. Μία άλλη μικρούλα ήρθε και μας κοίταζε αμήχανα, για να πάρει μετά από την αρχική ντροπή το παλαμάρι του δικού της μέσα στο στοματάκι της..

Η ώρα ήταν 4:30 και το μαγαζί ήταν φίσκα ! Είχα φτιαχτεί για τα καλά, ήθελα να βλέπω κι άλλο. Η φίλη μου ωστόσο, ξενέρωσε τη ζωή της, και μου είπε πως θα φύγει. Παρόλαυτα , η πολιτική του Nirvana είναι να μη φεύγει κάποια γυναίκα μόνη της, κι έπρεπε να πάω κι εγώ μαζί της υποχρεωτικά, όπερ και εγένετο.

Έφυγα αρκετά ξενερωμένος, με μια ημιτελή γεύση, ανικανοποίητος για όσα δεν βίωσα. Τώρα , θέλω να ξαναπάω με χίλια. Δεν το συζητώ !
Ωστόσο, δεν έχω κάποια φίλη που να ψήνεται. Αν υπάρχει κάποια που θέλει να πάει σε έναν τέτοιο χώρο, γουστάρει gangbangs, αλλαξοκωλιές , και γενικώς δεν υποφέρει από ταμπού και σιχαμάρες, ας μου στείλει να πάμε παρέα.
Αξίζει και με το παραπάνω!!! Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Πρόσβαση
Εύκολη
Τιμή Εισόδου
0
Η είσοδος επιτρέπεται
Μόνο σε ζευγάρια
Ena Vima Mprosta
Μέλος
Εγγραφή:
30 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαΐου, 2014
4:30 Φισκα το μαγαζιΧμμμ;εντυπωση μου κανει....εως τις 3:30 που εκατσα ηταν λιγος ο κοσμος μαλλον,γεμισε μετα? τι να πω...εκτος και αν λες για αλλη μερα και οχι για χθες 03/05/14
ΥΓ:Δεν ειναι ο καταληλος τοπος εδω να βρεις συνοδο για το ΝιρβαναΓερο-μύστης
05 Μαΐου, 2014
@ kazernas

Ναι, γεμάτο. Εννοω οτι υπήρχε πολυς κοσμος που μπαινόβγαινε στα δωματιακια και εκανε κατασταση Χαμόγελο
Bεβαια, δεν ειχα ξαναπαει ποτέ, να δω πως είναι και με τον πάνω όροφο.

υγ: το ξέρω πως είναι δύσκολο να βρω γυναικα να με συνοδεψει. Δυστυχως όμως δεν εχω καμία που να ψηνεται για φάση Nirvana... Οπότε, ελπίζω Μεγάλο χαμόγελο
05 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Άμα βάλεις το χέρι στη τσέπη όλο και καμία πουτανιτσα θα βρεθεί....
Πάντως με το χουνερι που σου έκανε η "περπατημένη δικιά σου" το λιγότερο θα επρεπε να σε "ξαλαφρώσει"
05 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@ polax

Πουτανίτσα; Να την ψαρεψω απο μπουρδέλο εννοείς;
Η δικιά μου, πήρε ταξάκι κι έφυγε.. Σωστή κυρία Κεφάλι σε τοίχο!
05 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μπορεις να βρεις διαφορες προθυμες να σε συνοδεψουν με το αναλογο αντιτιμο βεβαια......αλλα οχι ακριβες
Εχω δει και τυπους με Μαυρες απο Αχαρνων που με ενα 20ρι κανανε δουλεια.....
06 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

xoxoxoxo. Thats Swinging made in Greece
06 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

θα το έχω υπόψιν !
το βέβαιο ειναι πως πρέπει να ξαναπάω ;)
09 Μαΐου, 2014
εγω φιλε μου πηρα ενα escort girl για 24 ωρες τα εσκασα μια φωρα και καλα γαμησα οσο ειχα αντοχες και οταν παρεδοσα πηγα στο σπιτη μου για νανι οσο για την τιμη αν θες να περασεις καλα πρεπει να μην εχεις αναστολες και να βαλεις καλα το χερι στην τσεπη και να πεις βγενω σαββατο βραδυ εξω και παω στο swingclub4 ston kifiso kai meta kata ths 4:30 sto nirvana η εμπειριες πληρονωνται μια φωρα παντα για να λεγωνται εμπειριες εγω μια φωρα το εκανα και τελος γιατι σε αυτα τα μαγαζια αν πας τακτικα σου βγενει το ονομα και μετα κιτας γυναικα στο δρομο και τρελενεσαι να την πας προς τα εκει ειναι σχολειο μεγαλο να μπωρεις να κρατισεις τον εαυτο σου και να πει θα παω μια φωρα για τον χαβαλε και μετα ολα καλα
SV
Stefanos vasilopoulos
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8