Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 49 10
Swingers Clubs 276726
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Η πρώτη μας επίσκεψη έγινε το προηγούμενο Σάββατο. Εκείνη τη βραδιά έκανε πάρτυ και το Prive οπότε δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι αντιπροσωπευτική η εντύπωση που αποκομίσαμε από το Nirvana εκείνο το βράδυ σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέρα. Γνωρίζοντας ότι το εν λόγω club είναι φιλικό και προς μη swinging ζευγάρια, είπαμε να το επισκεφτούμε από περιέργεια για να δούμε τι παίζει.

Φτάσαμε γύρω στις 02:00 και το μαγαζί ήταν ήδη φίσκα! Φαινόταν να υπάρχει κέφι στις παρέες (πολλοί έδειχναν να γνωρίζονται μεταξύ τους) και ερωτική διάθεση προς όλες τις κατευθύνσεις (και μεταξύ γυναικών Κουλ ) και γενικότερα φιλικό κλίμα και ποικιλομορφία στον κόσμο όσων αφορά την εμφάνιση, όσο και τις ηλικίες. Υπήρχαν ζευγάρια από 20κάτι μέχρι 50+, από καυλοραπανάκια μέχρι milfs και γενικά ευπαρουσίαστος κόσμος για όλα τα γούστα. Η μουσική ήταν αυτό που λέμε «ό,τι να'ναι», μέσα σε κάτι λιγότερο από μία ώρα ακούσαμε από Guns n Roses μέχρι Παντελίδη και από Πασχάλη μέχρι Rage Against the Machine. Για πρώτη φορά κάτσαμε καμιά ωρίτσα αλλά την επόμενη θα πάρουμε ποτάκι και θα ανέβουμε κατευθείαν πάνω :-p

Ο χώρος στον πάνω όροφο είναι όπως περιγράφεται στις κριτικές εδώ. Μοιάζει λίγο με γραφεία εταιρίας που απλώς αναδιαμορφώνουν το χώρο τα Σ/Κ. Στην υποδοχή ευγενικός νεαρός προσφέρει κλειδί για ντουλαπάκι, υπάρχει τουαλέτα δίπλα με κρεμοσάπουνα, ρολά χαρτιών κλπ, μπινελίκια για τσιμπολόγημα, νερό και ένα μεγάλο τραπέζι με καρέκλες. Γενικά ένας ουδέτερος χώρος που μπορεί κανείς να χαλαρώσει ή να κάνει ένα διάλλειμα.

Μέσα όντως αρκετά σκοτεινά, αλλά διακρίνεις τί γίνεται. Γενικά είχαν κίνηση όλα τα δωμάτια, έμπαινε μέσα κόσμος, έβγαιναν κάποιοι, έμπαιναν άλλοι... λίγο χαμός γενικά. Κάποιοι χώροι μπορούν να χωρέσουν 3 ή και 4 ζευγάρια και μόλις φύγει κάποιο η θέση συμπληρώνεται απο άλλο. Άλλοι μπορεί να έμπαιναν λίγο στα δωμάτια για να δουν τί παίζει και να φύγουν, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα και χωρίς να ενοχλούνται οι "απασχολημένοι".

Εμείς γυρνούσαμε απο χώρο σε χώρο μέχρι που βρήκαμε κάπου να κάτσουμε και ξεκινήσαμε κι εμείς το παιχνίδι. Βλέπαμε άλλους γύρω μας και μας έβλεπαν και αυτοί, το γεγονός ότι είναι τόσο σκοτεινά ίσως διευκολύνει όσους δεν έχουν ξαναπάει, όπως εμείς.

Μετά απο αρκετή ώρα, μπήκαμε σε δωματιάκι με στρώματα κάτω για να συνεχίσουμε πιο άνετοι. Μέσα ήταν άλλο ένα ζευγάρι, που παραμέρισαν λίγο για να μας κάνουν χώρο και ξεκίνησαν και αυτοί το παιχνίδι λίγο μετά απο εμάς. Αν και μας έφτιαχνε πολύ που ήμασταν δυο ζευγάρια στον ίδιο χώρο δεν ήμασταν διατεθειμένοι για ανταλλαγή. Ο άντρας του ζευγαριού μου έκανε διακριτικά νόημα αν μπορεί να ασχοληθεί με την κοπέλα μου, του αρνήθηκα αναλόγως και η φάση συνεχίστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπήρξε βέβαια και κάποια στιγμή αμηχανίας, όταν έσκασε τύπος μόνος του στο δωμάτιο και "προσγειώθηκε" στο στρώμα δίπλα μας σχεδόν παραγκωνίζοντας την κοπέλα μου και άραξε εκεί μαζί μας. Φαινόταν πως γνωρίζονταν με τους άλλους και ο άντρας του ζευγαριού, αφού μάλλον είδε ότι μαζευτήκαμε λίγο, τον προέτρεψε να φέρει και αυτός την κοπέλα του.

Όταν τελειώσαμε είχε ξημερώσει, οπότε μαζευτήκαμε σιγά σιγά για να φύγουμε. Κοιτώντας γύρω μου υποψιάστηκα ότι μάλλον ήμουν ο μόνος που σκέφτηκε να πετάξει την καπότα και τα χαρτομάντιλα στα σκουπίδια και ΟΧΙ στο πάτωμα ή δίπλα απο τα στρώματα. Αυτό ήταν και σημείο που μας ξενέρωσε αρκετά γιατί είναι δείγμα συμπεριφοράς. Η κοπέλα μου σιχάθηκε λίγο. Έπρεπε να σκεφτούν όχι μόνο τα τόσα ζευγάρια που πέρασαν απο το δωμάτιο, αλλά και τον υπάλληλο που θα καθαρίσει όλους αυτούς τους χώρους.

Φεύγοντας, ο ιδιοκτήτης (που μας έκανε και μια ενημέρωση για το club όταν φτάσαμε, γιατί τα κορίτσια του service τρέχαν σαν τρελά όλο το βράδυ απο την πολύ δουλειά), μας κάλεσε κοντά του ρωτώντας μας πώς περάσαμε. Ένας ευγενικός και αρκετά φιλικός άνθρωπος μπορώ να πω. Μας ενημέρωσε πως ο χώρος λειτουργεί Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Ο επάνω όροφος ανοίγει Παρ-Σάββατο, εκτός αν υπάρχει πολύς κόσμος τις άλλες μέρες. Τις ίδιες μέρες το ποτό κοστίζει 5 ευρώ, τις άλλες έξι. Τις μέρες που δεν ανοίγει ο όροφος, υπάρχει ένα πολύ μικρό δωματιάκι που επικοινωνεί με το club και έχει 2 καθιστικά και μια κούνια οροφής (απο αυτές που δένονται σε πόδια και μέση), για όσους θέλουν να κάνουν κάτι.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, στα θετικά είναι η γενικότερη φάση, η διάθεση του κόσμου καθώς και η διακριτικότητά του στα όρια, φθηνά και καθαρά ποτά, παρκαδόρος, η μουσική στο club δυνατή αλλά ακούς τον άλλο και φυσικά ότι προσφέρεται για γνωριμία και ό,τι προκύψει. Στα αρνητικά η μουσική "ποικιλομορφία" και πως ο επάνω όροφος στο τέλος της βραδιάς είναι λίγο μπάχαλο. Σε αυτό βέβαια ευθύνονται 100% οι θαμώνες.

Γενικά τα αρνητικά δεν επισκιάζουν τους λόγους που αξίζει να το επισκεφθεί κανείς. Εμείς προσωπικά θα ξαναπάμε ευχαρίστως!
Πρόσβαση
Εύκολη
Τιμή Εισόδου
Τα ποτά
Η είσοδος επιτρέπεται
Μόνο σε ζευγάρια
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό
CuriousCouple
Μέλος
Εγγραφή:
6 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού