Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 82 10
Swingers Clubs
409968
Γενική Εντύπωση
8.0
Επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί το προηγούμενο Σάββατο μετά από καιρό. Πάρκινγκ εύκολο κόσμος πολύς και εμφανίσιμος. Ωστόσο η ντάμα μου δεν ήθελε να παίξουμε. Κι αφού είχα ξενερώσει τη ζωή μου μιας και το παιχνίδι ήταν πολύ κι εμείς κοιτούσαμε το ταβάνι κι ενώ έχω ειδοποιήσει να πληρώσουμε για τις εν λόγω ενυδατικές ουσίες που κατεβάσαμε, έκπληξη. Σκάει ζεύγος από άλλο πλανήτη. Κοπέλα ψηλή με κοντό καρέ μπλούζα με τέρμα ανοιχτό ντεκολτέ και πρόσωπο που βλέπεις σε ταινίες του χόλυγουντ. Δεν έκανα κίνηση γιατι συνοδευόταν από ψηλό μαυροπουκαμισά κλώνο του Αργυρού που αν ήμουν gay σιγουρα θα τον παντρευομουν. Οπότε επέλεξα να μην φάω ακυρο ακόμα και σε τέτοιο μαγαζί και έκατσα στ αυγά μου. Αποδείχτηκε καλή ιδέα μιας και ο ΄΄Αργυρος΄΄ την σήκωσε και έκαναν κάτι σαν σόου αφόυ την πήδηξε μπροστά στα μάτια μας. Παιδιά να σας χαίρεται η μάνα που σας έχει αλλά σπάνια βλέπεις τέτοιο ζεύγος στην Ελλάδα. Αν δεν δουλεύατε για το μαγαζί ακόμα τον παίζω γι αυτό που είδα αν πάλι δουλεύεται μπράβο στη διεύθυνση για την επιλογή της. Στην ντάμα μου ουστ δεν κάνεις ούτε για να βλέπουμε τσόντες.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Δεκεμβρίου 14, 2024
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Τιμή Εισόδου
30
Η είσοδος επιτρέπεται
Μόνο σε ζευγάρια
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό
Χώρος
Ο χώρος από άποψη αισθητικής, άνεσης και καθαριότητας ήταν
Εξαιρετικός
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Δεκεμβρίου, 2024
Καλημέρα. Δεν είχε διάθεση η κοπέλα εκείνη την ημέρα. Μάλλον την πήγες με το έτσι θέλω.
N
nzg
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1