Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 82 10
Swingers Clubs 402220
Γενική Εντύπωση

10.0
Περασμένη Πέμπτη σκεφτήκαμε να παμε στο άνοιγμα του κλαμπ έτσι για να πιούμε ενα ποτό και να δούμε κανα γνωστό ζευγάρι η κανενα όμορφο άντρα. :Μεγάλο χαμόγελο
Οδηγοντας στην παραλιακή προς το κλαμπ η λεωφόρος ηταν απιστευτα άδεια .Κεφάλι σε τοίχο!
Φτάνοντας στο κλαμπ κατα της μια ώρα είδαμε πολλά αυτοκίνητα παρκαρισμενα, ευτυχώς διότι η διαδρομή ηταν χωρις κίνηση
αυτοκινήτων οταν πηγεναμε μας έριξε την ψυχολογία. Χμμμ;
Μπαίνοντας στο κλαμπ μέσα γινόταν πραγματική κόλαση παρα πολύ κόσμος , ο αντρας μου είπε το 2+2 τα έχει κλείσει
ολα τα κλαμπ και γελούσε, πράγματι πριν παμε στο 2+2 περάσαμε και από αλλά δυο κλαμπ που είναι στην Σύγγρου και ήταν
άδεια χωρις εναν πελάτη Ουάου!
Τραπέζι άδειο η σκαπο στο μπαρ δεν υπήρχε καναμε τον κύκλο και ο η Εύα μας βόλεψε στην γωνία του μπαρ με το που μπαίνεις
από την είσοδο .
Εκείνη την στιγμή χόρευαν 2 ωραίες νεαρες γυναικιές παρουσίες στον στίλο .Γιούπιιι!
Μεγάλο παιχνίδι γινόταν μπροστά από την Dj ήταν αρκετά πανεμορφα ζευγάρια που χωρευαν Techno και τα κοριτσια τους ήταν
μισογυμνα και αλληλοτζιμπουκονοταν αργοτερα μαθαμε ότι ήταν αμερικανοι από Μαιαμι όπου οι γυναικες τους τζιμπουκονοταν με Έλληνες άντρες Έρχεται ροπαλιά live.
Για μια στιγμή ο άντρα μου με επιασε το χέρι και ανεβήκαμε στον πάνω όροφο είχε κόσμο αλλά σε λιγα δωματια γινόταν
παιχνίδι καλό, εκεί που καθόμασταν και περναμε μάτι ζευγαρια που παίζαν στο μεγάλο δωμάτιο να σου και ενα ζευγάρι η κυρία με ξανθό μαλλί και μπλε μάτια και ο σύντροφος της ομορφουλης αλλα κοντός κάθισαν ακριβώς μπροστά μας ο άντρας μου
τα πήρε λίγο τον ειδα στο πρόσωπο του, η κυρια γυρισε και του είπε ενοχλώ και ο αντρας μου της είπε ναι λιγάκι και εκεινη αστραπιαία γονάτισε μπροστα του και του είπε τωρα θα μπορείς να βλέπεις κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να τον
τζιμπουκονι εγώ άρχισα λίγο να χαμογελάω με όλο αυτό που συνέβη, ο αντρας της απλά έβλεπε και το απολάμβανε αυτό που μου εκανε εντυπώση ηταν ότι δεν με άγγιξε απλά έβλεπε το πουλί του αντρα μου η σύντροφος του να το καταβροχθίζει μέχρι
των φάρυγγα της Κεφάλι σε τοίχο! μετα απο καποια λεπτα νιωθω ενα χερι να με αγγιζει τον πωπω μου δεν γυρισα να τον δω απλα του αφησα να με χαιδευει και καυλωνα με το παιχνιδι που εκανε ο αντρας μου, ο κυριος πισω απο μενα αρχισε το χερακι του να το κατεβαζει προς το πιπινι μου και αρχισε να χαιδευει την κλειτοριδα μου ο Ατιμος του αφησα δεν αντεδρασα γιατι πραγματι
ο Άτιμος ήταν καλός. το πιπίνι μου άρχισε να βγάζει υγρά άρχισα να ηδονίζομαι Φούλ, για μια στιγμή πηγε να μου βάλει τα
δαχτυλα του μέσα στην χαράδρα του κορμιού μου και του έπιασα το χέρι να μην εισχώρηση γιατί δεν ξέρω τα ξεραδια του που τα εβαλε και τι έπιασε πιο πριν, συγκεκριμένα εμείς οταν παμε με ζευγάρια η σινγκλ πρωτα καθαριζουμε τα χέρια με αντισηπτικό η πάμε τουαλετα να πλύνουμε τα χερακια μας ως θεμα καλης υγεινης.
Ο Άτιμος το εκτίμησε και συνεχισε να μου παίζει τα χειλάκια από το πιπίνι μου έως ότου με εφτασε σε αποκορυφώσει ....το παρκε κάτω εγινε λίμνη από τα υγρα μου ο άντρας μου άκουγε της φωνες μου και το δικό του το πουλί αμέσως ήρθε σε αποκορύφωση
μέσα στο στόμα της για μια στιγμή ειδα ότι ολοι κοιτουσαν εμάς ακομα και τα ζευγαρια που παιζαν πανω στο κρεβάτι χαχαχα.Ναι!

Αμέσως έπιασα τον άντρα μου και κατεβηκαμε κάτω που γινόταν ο χαμός πιο πολύ κόσμο απο πριν πηγαμε στην θέση που καθόμασταν αλλά δυστηχως κατελήφθη Κεφάλι σε τοίχο!
γυρίσαμε μια βολτα γυρω από το μπαρ μπας και βρουμε καμία θέση και βρηκαμε από αλλους στο μεγάλο τραπέζι πίσω απο την
ταμειακη , εκει γινόταν με τους αμερικανους και Έλληνες κόλαση με εξτρέμ παιχνιδια τα δωματια play room 1 και 2 τα ειχαν καταληψη απο αυτους .
Ο άντρας μου φλερταρε με μια νεαρή από το Μαιαμι μελαχρινή της έπιασε τα βυζια που ήταν τούμπανο αλλα μέχρι εκεί δεν καταφερε να την πηδήξει . Δάκρυ

Μετά ηρθε και καθησε διπλα μας η κοπελα που έγλυψε τον αντρα μου, ηταν πανέμορφη κατάξανθη με γαλαζια μάτια ....και μας είπε οτι ειναι απο Κρήτη αλλά ζει στιν κάλαμο Αττικής, τελικά η Κρήτη βγάζει πανέμορφες γυναίκες οπως και άντρες !
Η ωρα πηγε 6 και ειχε πολυ κόσμο αλλά ο Θεμης όπως παντα και πάλι καλα που το κρατησε τόσο αργα αρχησε να ανοίγει τα φώτα χαχαχαχα....και εμεις όπως παντα με τον αντρα μου εχουμε δεύτερο γύρω στο σπίτι μας,
αν δεν με πηδήξει δεν τον περνει ο ύπνος ! ΑσάλιωταΑσάλιωταΑσάλιωτα
Ημερομηνία Επίσκεψης
Αυγούστου 22, 2024
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Τιμή Εισόδου
30
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό

Χώρος

Ο χώρος από άποψη αισθητικής, άνεσης και καθαριότητας ήταν
Εξαιρετικός
elizabeth32
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giannSL, dimitris6989, Mike16 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Αυγούστου, 2024
Αυτοι που «τζιμπουκονωνταν» ηταν απο το Τζιμπουτί?
review reaction 1 ΦΑΚΙΡΗΣ, Fanis2000, aoratos33_2 και 1 ακόμα μέλος
28 Αυγούστου, 2024
Ελισσάβετ έχει στάνταρ πουλί
review reaction 1 Sex_For_Fun
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2