Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 1 10
Swingers Club (Abroad) 6115
Γενική Εντύπωση

8.0
ξεκιναω να πω οτι εψαχνα να δω απο το σαιτ κριτικες αλλα δεν βρηκα ετσι χρεος μου ηταν να γραψω !βασικο για να φατε ειναι να μην πατε με αλλον και νομιζουν οτι κανετε πλακα καλυτερα μονοι αλλα προσοχη υπαρχει πιθανοτητα να φατε μπαζα αλλα για εμπειρια ειναι καλο σαν βιογραφικο της μπουρδελοζωης σαςΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

πηγα στο σγουινγκ στην ομπερλαντ στρασσε αλλα δεν ηξερα τπτ για αυτο αφου πηρα το μετρο και περπατησα παλι δεκα λεπτα σταθμο χερμανστρασε μια παλι τουρκικη γειτονια βρισκω το μαγαζι που ειναι το πιο διασημο για swings
οταν εφτασα ηθελα να δω τι πελατες θα εμπειναν και πραγματι εβλεπα φυσιολογικες κοπελες με τους συζηγους τους! χτυπαω κουδουνι βγαινει η τσατσα και μου λειει αν ξερω τι παρτυ ειναι αυτο και ειπα ναι αφου φωναζει εναν ακομη με εγκρινουν σσ ειμαι ομορφοπαιδο χα χα χα χα και μπαινω μαζεμενος ! εκει ποαιδια τι να σας λω ενω νομιζα οτι θα εχει λιγουρια αντρες ειχε μπαρ στρογγυλο και 4 ανδρες και 8 γυναικες μεσα που ηταν κανονικες αφου παρηγγειλα μια μπυρα σσ εχει και φαι η εισοδος ηταν 50 ευρω!! ενω καθομουν ερχεται ενας αντρας κοντα στα 45 πεντε και με ρωτα απο που ειμαι ακι γενικα καταλαβα οτι ηταν bisexual και χεστηκα πανω μου αλλα μολις του ειπα οτι ηρθα γερμανια για δουλεια και για να δω και καλα την γκομενα μου εφυγε και φωναξε την γυναικα του μια 45 με παραπανω κιλα ακι εμ πιανει κουβεντα ανω διπλα της ηταν ο συζηγοε της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω ντρεπομουν και το καταλαβε και μου λειε για να unlockod να παμε πισω που εχει δωματια και αν και στρεσσαρισμενος πηγα αφου μου το ζητησε 2 φορες επιμονα αφου πηγα πισω εχει δωματια ημουν αμηχανος ωσπου μου κατεβασε το παντελονι και παει ναξεκινησει πιαπα και της λεω only safe sex τοτε βγαινει εξω και λεω μαλλον εκανα μαλακια και ερχεται με μια καποτα μου την φορα και μου καενιε πιπα!!!!!!!!!1 pipa2 pipa2 pipa2
τρεελλαθηακ και επειτα την εστησα στα 4 και την πηδουσα αν και μετρια και κατω της βασης θα ελεγα με καυλωνε η ιδεα οτι πηδουσα την γυναικα καποιου αλλου!!!μετα απο 3 λεπτα μπαιβνει και ο ανδρας ακι τρομαξα και θυμωσα αλλα μου ειπε μονο θα βλεπει!!παγωσα και δεν μπορουσα να πω οχι ετσι την πηδουσα και εβλεπε o bisexual ανδρας της αλλα δεν μπορεσα να χυσω λογω αμηχανιας και μετα απο 10 λεπτα σταματησα ενω αυτη η προσποπιηθηκε η ετσι ενιωθε ολοκληρωσε!!!!!!!!! Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....
μετα πηγα με στο μπαρ και ειπια χυμοκια με ρωτησε αν κανουμε swinGS party sthw ellada kai ειπα οτι στην ελλαδα απλα ολοι πηδιομαστε μεταξυ μας ο καθε ελληνας πηδαει την κουμπαρα την συγχωριανη του ειμαστε ολοκληρη χωρα swing!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρόσβαση
Εύκολη
Τιμή Εισόδου
η 50 μετα το βραδυ
Η είσοδος επιτρέπεται
Και σε μόνους/μόνες
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
184
Πόντοι:
22.266
Ανάφερε αυτήν την κριτική