Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 8 10
Στριπτιτζάδικα
30855
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
4.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
7.0
Μουσική
6.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σάββατο βράδι και αποφασίζω να περάσω μια βόλτα από ''ΚΟΎΚΛΕΣ'' ψάχνοντας τη Γιάννα,μια ουκρανή που κάναμε πολύ παρέα πριν φύγει τον Αύγουστο για να πάει στη χώρα της.Δυστηχώς πήρα πέτσα αλλά δεν έφυγα άπραγος.Βλέποντας ότι δεν υπάρχει κάτι καλό από ευρώπη αποφασίζω να δοκιμάσω κάτι αφρικάνικο.Σάντρα το όνομα της κοπέλας,γύρω στο 1.65,3αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι.Πίνουμε δυο ποτάκια και της προτείνω να πάμε επάνω για ''ιππασία'' όπως μας συμβούλευε και ο ντι τζέι!Συνάδελφοι ομολογώ πως ο χωρός της ήταν και πολύ κάβλα αλλά το καλύτερο ήρθε μετά όταν αποδέχτηκα να σκάσω ένα 50αρι επιπλέον!!Ήταν πολύ καλή κίνηση γιατί από καιρό έψαχνα ένα καθαρό μαύρο μουνάκι και δεν έβρισκα πουθενά.Αφού τελείωσα κατεβήκαμε και συνεχίσαμε για δεύτερο γύρο ποτών και αφού καταφέρνω και γίνομαι λιώμα με πείθει να πάμε και για δεύτερο γύρο!! Εγώ χωρίς να καταλαβαίνω και πολλά δέχομαι και ανεβαίνουμε πάλι πάνω. Έχοντας καταθέσει ήδη πολλά γιούρια φεύγω προσπαθώντας να θυμηθώ το δρόμο για το σπίτι μου!Το καλύτερο στην υπόθεση είναι ότι σ αυτό το μαγαζί οι πελάτες είναι αυτό που λέμε λίγοι και καλοί(όπως έχω γράψει και σε προηγούμενη κριτική μου)κι έτσι και οι πελάτες και οι κοπέλες έχουμε μια άλλη επαφή μεταξύ μας.Σίγουρα αξίζει τον κόπο αν θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού