Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 163 10
Στριπτιτζάδικα 246164
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
4.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
3.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Επίσκεψη με φιλαράκι βράδυ Σαββάτου γύρω στη 1 παρά. Μόλις φτάσαμε μας ενημέρωσε ευγενικά ο πορτιέρης ότι δεν έχει τραπέζι γιατί είναι μόνο με μπουκάλι και οτι έχει χώρο για όρθιους. Επειδή είχαμε όρεξη για να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο περάσαμε με εισοδο 15 ευρώ και ένα ποτάκι.
Χώρος σχετικά στενος, καθόλου ευρύχωρος και μας έχωσαν στα βάθη του μπαρ με διάφορους πιτσιρικάδες που επίσης δεν είχαν τραπέζι.
Σκηνή μεγάλη, την ωρα που πήραμε το ποτάκι μας είχε ενα solo show μιας στριπερ ντυμενης καλόγριας με δονητή, πολύ δυνατή παρουσία. Το πρόβλημα ηταν οτι εκεί που μας έβαλαν γινοταν χαμος απο κοσμο και ειχαμε διάφορους μπροστα μας οποτε δεν βλεπαμε πολυ καλά. Προσπαθήσαμε να κάτσουμε μπάρα αλλα μας έδιωξαν (!!!) ως ρεζερβέ. Καθόμασταν λοιπόν ορθιοι και πέρναγαν πελάτες και στριπερς απο δίπλα μας στριμωχτα.
Όμορφες παρουσίες γενικά απο στρίππερς αλλα όχι κάτι το εξωπραγματικό. Το αξιοσημειωτο είναι οτι περνούσαν απο δίπλα μας αλλα δεν πιεζαν ουτε για χορό ουτε για ποτό πηγαιναν απευθείας στα τραπεζια. Ξέραμε ότι η Συγγρου ενδείκνυται για show περισσότερο παρά για χορούς οπότε περιμέναμε να δουμε την συνέχεια.
Κάτσαμε κοντά 1μιση ωρα εκει και το μόνο που είδαμε ήταν ένα αποκριάτικο show που ανεβασαν 4 γκομενες ντυμένες πριγκηπισσες και καμαριερες οι οποίες χορεψαν και μετα βίας έβγαλαν τα κοστουμια για να μείνουν με τα εσώρουχα και μετα έναν τυπικο γυμνό χορό. Πλήρης απογοητευση με την έλλειψη απλών χορών και sex show. Ειχαμε ακούσει για κανονικα γαμησια επι σκηνης και απλά ένιωθα οτι είχα παει σε ένα τυπικο κλαμπάκι.
Μολις δύο από όλες τις στριπερς μας ήρθαν για χορό πριβέ και τη μια την πακετωσε ο φίλος μου καθως δεν ήταν του γούστου του και την αλλή την πηρα περισσότερο απο περιέγεια για να δω τη φάση στο συγκεκριμένο μαγαζι. Με πηγε σε ενα δωματιακι με καναπέδες που όμως εκεινη την ωρα (και όλο το βράδυ οσο καταλαβα) ήταν εντελώς αδειο. Η στριπερ που πήρα ήταν ψηλή και μοντέλο αλλα χορος πολύ απλος και αργός. Σαν να σου κάνει η κοπέλα σου που δεν ξέρει παρά επαγγελματίας.
Καθως γύρναγα στο φίλο μου πέφτω πάνω σε μια βυζαρού με γυαλιά και λεω ας την παρω κι αυτήν γιατι θόλωσα με τις βυζάρες. Αυτή αρνήθηκε και μου είπε εγώ είμαι για ποτό και άμα θες πριβε στο 50άρι, δεν κάνω απλό χορο!!! Την διαολόστειλα και φυγαμε.
Γενικά το μαγαζί κακός χώρος, πανάκριβη είσοδο χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτα περισσότερο από τα αλλα στριπομάγαζα και στρίπερς που βαριούνται να δουλέψουν. Απίστευτο που είχε τόσο κόσμο μόνο για να πάρουν μάτι. Τουλάχιστον η βραδιά μας είχε συνέχεια που ρεφάραμε. (βλ. προηγούμενη κριτική)

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2023
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
1.900
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 5 review reaction 1 anthotypos, doc_lin, piko και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Φεβρουαρίου, 2023
Δε θέλω ούτε ν σ πω εξυπνάδα αλλά ούτε να το πάρεις στραβά , ο χώρος του μαγαζιού είναι μια χαρά θεωρώ προσωπικά εάν κάτσεις σε οποιοδήποτε τραπέζι βλέπεις τα πάντα κ δεν νιώθεις πνίξιμο , τώρα όρθιος δεν κάνει ν κάθεσαι σε κανένα στριπ τσάμπα πράγμα εφόσον στο είπε κιολασ δεν εχουνε τραπέζι ,καλώς η κακως ειδικά κ Σάββατο βράδυ όλο αυτό το προϊόν δεν απευθύνεται σε δυο φίλους που δεν έχουν σκοπό να κεράσουν ποτά η πριβέ κτλπ και θέλουν να κάνουν απλό χώρο των 10. Όπως ανέφερες φίλε μου κ εσυ ξέρουμε η Συγγρου είναι για σοου , εφόσον πας με σκοπό να δεις και να πρεις κ 3-4 χορούς ειδικά τέτοια μέρα δεν είναι γι εκεί όπως κατάλαβες, το Γκόλντεν κάνει η οι μούσες όπως πηγές. Εάν γίνεται ρε φίλε στα τραπέζια κ στα πριβέ μάχη χιλιάρικων μη περιμένεις ν περάσεις καλά με 50,όπως πάλι είπες καθίσατε στη μπάρα κοντά με τους πιτσιρικάδες . Και στο ξαναλέω δε τα γράφω γι εξυπνάδα μακάρι να μπορείς να κανεις κάθε βράδυ τους μεγαλύτερους χαμούς , αλλά εκείνη την μέρα με αυτά ήσασταν διατεθημένοι να κάνετε το προϊόν δεν απευθύνεται σε εσάς
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1