Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 186 10
Στριπτιτζάδικα 326484
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

8.0
Μουσική

9.0
Ποιότητα ποτών

3.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μόλις γύρισα σπίτι , έχουμε και λέμε είσοδος 15 ευρώ , μέσα ο χώρος μαρεσει η μουσική μαρεσει , πάρα πολλές κοπέλες ,λίγες πάνω από το μέτριο , ήθελα να δω το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα και έκατσα μέχρι της 3 .. ότι είδα μου άρεσε , σε μια φάση απότομα χαμηλώνουν μουσική και τοποθετούν απόδειξης στα τραπέζια ....... Anywayyy , πήρα ένα χορό τον 10 ευρώ από μια μισή Ελληνίδα μισή Ταϊλάνδη ,Σόφι νομίζω αν θυμάμαι καλά , γλυκιά κοπελα και χόρευε καλά .σε γενικές γραμμές αξίζει να πας αυτές της μέρες ...μαρεσε που επερναν τυχαία κοπέλες από κάτω και χόρευαν , πραγματικά προτι φορά βλέπω τόσες γυναίκες πελατισες σε μικρή ηλικία γενικά . Για άλλη μια φορά είδα περιστατικό άτομο να λυποθυμαει και να τον μεταφέρουν έξω .αυτά ,καλά Χριστούγεννα σε όλους

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2022
peperBOY
Νέο Μέλος
11
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, NeronZero

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Δεκεμβρίου, 2022
", πάρα πολλές κοπέλες ,λίγες πάνω από το μέτριο ,". Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Συνήθώς διαβάζω ότι το Alcatraz έχει κουκλάρες, λυπάμαι δεν ίσχυεί. Έχει μαζέψει πολύ σαβούρα. Την τελευταία φορά που πήγα (πριν 15 μέρες) ή μόνη επιλογή που είχα ήταν είναι η γνωστή Γκρέις την οποία γνωρίζω από πολύ παλιά. Επίσης καλή επιλογή είναι και η Σβετλάνα αλλά έχει χαθεί τελευταία (εχω να την δω καιρό)
Ίσως να υπάρχουν και άλλες καλές που να είναι πιασμένες σε τραπέζια.
19 Δεκεμβρίου, 2022
Σύμφωνο απόλυτα με αυτά που γράφεις .
review reaction 1 NeronZero
07 Ιανουαρίου, 2023
ο geroksouras θα ηταν που λιποθυμησε
review reaction 3 geroksouras
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3