Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 186 10
Στριπτιτζάδικα 326479
Γενική βαθμολογία

4.9
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

3.0
Χώρος

5.0
Μουσική

5.0
Ποιότητα ποτών

5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Αλκατράζ δεν πάνε οι έμπειροι πάνε πιτσιρικάδες κυρίως και κάτι ξενερωτες ελεινιδες τα παραπάνω τα ξεχνάτε μες το μαγαζί οι χοροί για γέλια οι γκόμενες την καραδει και ζητάνε ότι να ναι μακριά από κει εγώ έχω συνηθίσει σε άλλες καταστάσεις.
Μέλος
2
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, maradona7, Bartender 74 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2022
Φιλαράκο σύμφωνο μαλακια μεγάλη το μαγαζί που ακούστηκε αυτό σε στριπ να σε βάζουνε όρθιο αν είναι δυνατόν σε κλαμπ μπήκα και δεν το ξέρω. προσωπικό αγενεστατο οι κοπέλες ψηλωμητες και με τουπε έναν χώρο πήρα 20 ευρώ και μου χτύπαγε τα χέρια ούτε κωλο δεν έπιασα ούτε τίποτα
Κόσμος μέσα ότι νάνε λες και μπήκα σε κλαμπ στο Γκάζι είναι.
Το μόνο καλό είναι τα σοου που εχει.
Αυτοί χάσανε το 150 που θα χαλαγα το δωσα άλλου.
review reaction 1 Bartender 74, Paloukotis78
13 Δεκεμβρίου, 2022
@Καβαλαρης!!!
πηγε ο χορος 20αρικο... σοβαρα τωρα η' ενεκα χριστουγεννων κι ετσι ???Ντροπή
13 Δεκεμβρίου, 2022
Καλημερα.... Και στα αλλα μαγαζια υπαρχουν ορθιοι.. Παντου γινεται αυτο... Το μαγαζι αυτο εχει τοσο πολυ κοσμο που να καθησουν ολοι...Παντως εχει πολλες ωραιες κοπελες του sex εκει... Και μαλιστα σε πληθωρα.. Ειπαμε σε αυτα τα μαγαζια δεν πας να μαμησεις.. Αντε το πολυ να χουφτωσεις... Απολαυση τα σοου που εχει... Και πολλες γυναικοπαρες που μαλιστα γινεται φαση με αυτες οταν τις ανεβαζουν επανω.... Παιζουν δυνατα σκηνικα...
13 Δεκεμβρίου, 2022
@papaphilips την τελευταία φορά πριν κάνα μήνα που χα πάει τόσα μου είχε ζητήσει μια
review reaction 4 papaphilips
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4