Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα
208288
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοριτσιών
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
4.0
Χορός κοριτσιών (privé)
5.0
Χώρος
8.0
Μουσική
5.0
Ποιότητα ποτών
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Επισκεψη σαββατο σε ενα γεματο αντρες μαγαζι και ελαχιστες στριπερ. Περιμενα περιμενα ηρθαν 2 με 3 εξαρακια και ενα 8 κομοδινο ονοματι βερονικα που μου εφαγε ενα δεκαρικο που δεν μπιρω να θυμηθω ποτε ηταν η τελευταια φορα που εκλαψα ετσι δεκαρικο. Πηρα και ενα κουγκαρ απο ουγγαρια για χορο μετρια πράγματα. Στη συνεχεια 150 αντρες κοιτιομασταν αφου κσι οι χοροι ηταν σπανιοι. Απιστευτο σκηνικο. Τι εγινε παιδια υπάρχει ελλειψη κοριτσιων. Αφου οι ουκρανες εχουν δηλωθει προσφυγες και αν δουλεψουν χανουν το 400αρι οποτε καθονται σπιτι με καποιον χορηγουλη. 150 αντρες και 10 γυναίκες που χασκογελουσαν μεταξυ τους. Θα κανω καιρο να ξαναπαω. Κριμα.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 12, 2022
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2022
Επισκέπτομαι συχνά το Athens Queens, οι κοπέλες σε γενικές γραμμες είναι μικρές και εμφανίσιμες, και θα έλεγα παραπάνω από δέκα σε αριθμό. Αλλά είναι αλήθεια ότι κάτι δεν παει καλά τώρα τελευταία, είναι σαφώς λίγες σε σχέση με τον αριθμό των αντρών . Η βερόνικά που αναφέρεται είναι καλής εμφάνισης και από τις λίγες που ζητάνε χωρό από πελάτες, μαλλον και αυτή θα έχει καβαλήσει το καλάμι και έχει ρίξει τις υπηρεσίες. Oπως και οι πιο πολλές θα έλεγα, πάνε καβάλα, και όχι μονο στο Athens αλλά και στα άλλα Strip. Την τελευταία φόρα που πήγα το καινούργιο είναι ότι κάποιες δεν χορεύουν αν δεν πάρεις ποτό πρώτα, εννοείται μαύρο από εμένα, εγω δεν κερναω αν δεν χορέψω πρώτα. Δεν είναι μονο η έλειψη κοριτσιών, είναι και η νοοτροπία που έχει αλλάξει δεν σέβονται τον πελάτη θέλουν πριβέ και πενηντάρικα με ανύπαρκτες υπηρεσίες.
N
NeronZero
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1