Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 186 10
Στριπτιτζάδικα
326482
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
5.0
Χώρος
5.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί ατυχώς την ημέρα που είχε Ladies night. Το μαγαζί φουλ στις κοπέλες ( πελάτισες και εργαζόμενες) και όλα τα show ήταν με άντρες stripper. Χόρτασα να χαζεύω ψωλές. Είσοδος 10 ευρώ με ποτό και κέρασμα 10 ευρώ ενα σφηνάκι μια ουκρανέζα που έκατσε μαζί μου. Οι κοπέλες αρκετά awkward δεν ένιωσα σε καμία φάση ότι κάνουν παιχνίδι πιο πολύ μια βαρεμάρα. Αντικειμενικά πολύ ωραίες παρουσίες αλλά κακόκεφες με μοναδική κουβέντα να πας για πριβέ ( τιμη μου είπαν 100 εμένα που για να τα βγάλει τα λεφτά του θα πρέπει να τις πηδας απο τον κώλο για κανα μισάωρο μέσα) Δεν ρίσκαρα να δοκιμάσω πριβέ. Τα κεράσματα στα ποτά ηταν των 10 , 20 και 35 ευρώ. Μάλον η πρώτη ενημέρωσε πως κέρασα 10αρικο και δεν με ενόχλησε άλλη κοπέλα για τη μιαμιση ώρα που έκατσα. Μόνο μια μαυρούλα πέρασε και μου πε κατευιθειαν για πριβε χωρό.
Τη βραδια έσωσε λίγο ο dj Που έκανε χαβαλέ με τον κόσμο ειδικά με κάτι γκομενάκια που πηγαίναν οι στριπερ πανω τους και τα χαν δει όλα και η μουσική που ήταν του γούστου μου.
Το υπόλοιπο προσωπικό σε έκανε να νιώθεις λίγο άβολα.
Ατυχη νύχτα για να τη σώσω πέρασα απο φυλής όπου πέρασα καλύτερα με τα ίδια χρήματα.
Τη βραδια έσωσε λίγο ο dj Που έκανε χαβαλέ με τον κόσμο ειδικά με κάτι γκομενάκια που πηγαίναν οι στριπερ πανω τους και τα χαν δει όλα και η μουσική που ήταν του γούστου μου.
Το υπόλοιπο προσωπικό σε έκανε να νιώθεις λίγο άβολα.
Ατυχη νύχτα για να τη σώσω πέρασα απο φυλής όπου πέρασα καλύτερα με τα ίδια χρήματα.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2022
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2022
Η αποτυχία της εξόδου σε ενέπνευσε και έδωσες έναν φοβερό τίτλο...!
argyrotoxos
27 Σεπτεμβρίου, 2022
Παλι καλα που βγηκες ναι Φυσικα και οπουδηποτε αλλου θα περνουσες ωραια.
S
santsopantsa
28 Σεπτεμβρίου, 2022
Με τις πελατισες επαιζε τιποτα; Σε πιστα ή τραπεζι;
K
Kayliariskwstas
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3