Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 94 10
Στριπτιτζάδικα 192093
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοριτσιών
 
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
3.0
Χώρος
 
5.0
Μουσική
 
5.0
Ποιότητα ποτών
 
3.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Παρασκευή βράδυ καλοκαιριού, πρωτη μερα της άδειας μου άρπαξα μερικα πράσινα με σκοπο να τα χαλάσω στο συγκεκριμένο μαγαζι που κατα καιρούς επισκέπτομαι και περνάω σχετικα καλά.
Εφτασα στις 03:00 περιπου ελπίζοντας πως η περισσότερη πιτσιρικαρία θα εχει αραιώσει, παρ ολα αυτα το μαγαζι ηταν σχεδόν γεμάτο με δαύτους.
Με εβαλε ο ευγενέστατος σερβιτόρος Θοδωρής σε εναν καναπέ να κατσω και παράγγειλα ενα τζιν που ηταν πολυ κακής ποιότητας το οποιο δεν κατάφερα να τελειώσω
Ειχα φροντίσει και ειχα έρθει ηδη φτιαγμένος για μια ξέφρενη νυχτα ούτως η αλλιώς
Δυστηχώς οι κοπέλες ομως δεν βοήθησαν καθόλου να επιδειξω τις κρυφές μου επιθυμίες καθως απο τις 3 ωρες που έκατσα εκει περασαν μονο δυο κοπέλες και μια τριτη απο παράκληση στον σερβιτορο
Πηρα δυο κοπέλες, την μια που εφερε ο σερβιτόρος η οποια άρχισε να χορεύει πανω μου λες και ηταν η κοπέλα μου και ξέχασε να σταματήσει σε σημείο που την σταματησα εγω γιατι έπρεπε να παω στο μπανιο.
Η δεύτερη κοπελα που με προσέγγισε Ουκρανή αδύνατη με κόκκινα μαλλια που άρχισε να μου μιλαει για τον πολεμο και τους αθώους της πατρίδας της έως ότου πήγαμε για χορο με την ίδια να απλώνει τα χέρια της παντου και μεσα απο την μπλουζα, με καβλωσε και πήρα 2ο και 3ο συνεχόμενο χορό για να δω που θα το παει παραδόξως συνέχισε τον ιδιο ρομποτικό χορό ενώ καμια απο τις δύο δεν πρότεινε πριβέ.
Επέστρεψα στο τραπεζι μου για να συνεχίσω την σοδα μου αφου θα αφήσω το sex show ασχολίαστο γιατι ειναι σαν να βλεπω Κωνσταντίνου και Ελένης, ειναι ακριβώς η ιδια παράσταση μεχρι και πριν περιπου 5 χρονια που πρώτο πήγα
Κοπέλες αλλες δεν πλησίασαν με τις περισσότερες να κάθονται στην μπάρα και τις υπόλοιπες να τις εχουν στριμώξει οι πυρφοροι.
Τελος παντων, μπορεί να φταίει και η μερα η το γεγονός πώς πρόκειται για budget friendly στριπτιτζάδικο.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2022
Anal popcorn
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
5.981
Πόντοι:
1.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, kostad1nos, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού