Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα 208261
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

6.0
Μουσική

5.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική καθώς είχα πάει στα γενέθλιά μου.

Η ημέρα έτυχε να πέφτει Σάββατο.

Στο μαγαζί είμαι καιρό θαμώνας και έχω περάσει απίστευτα πολλές φορές. Σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι από το προσωπικό (σερβιτόροι) με γνωρίζουν με το που με δουν.

Τέλος με την εισαγωγή πάμε στο ζουμί.

Ημέρα γενεθλίων και έχω την ατυχία να μην έχω βρει κάποιον γενναιο αρκετα για να ακολουθήσει. Οπότε λέω "γάμα το θα πάω σόλο καριέρα"
Μπαίνω στο μαγαζί με διάθεση, θα κάνω κάτι για τον εαυτό μου αφού τα υπόλοιπα ρεμάλια δεν κάνουν την τιμή στο φίλο τους να του κάνουν παρέα (Στην τελική ένα μπουκάλι τουλάχιστον θα το άνοιγα διάολε). Μπαίνω και κάθομαι σε ένα από τα τραπεζάκια δίπλα στον Dj.
Περνάει το 1ο 10λεπτο, περνάει το 2ο, περνάει το μισάωρο και ακόμα δεν έχει έρθει ούτε καν κοντά μου μία κοπέλα για να με ρωτήσει ή να μου κάνει κανένα πονηρό νόημα ή κάτι τέτοιο. Στα 45 λεπτά έρχεται μία κοπέλα (η οποία από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι δεν ήξερε ούτε αγγλικά, μάλλον θα ήταν καινούρια) μου λέει με ότι σπαστά ήξερε "go dance" της απαντάω "why not" και μέχρι να πιω μία γουλιά από το ποτό μου γυρνάω το κεφάλι μου και βλέπω ότι έχει αποχωρήσει.

Ε κάπου εκεί ένωισα πιο κάτω και από το τίποτα. Βραδιά γενεθλιών που με φτύσανε οι φίλοι και οι χορευτριες μαζί. Έχωντας μία πορεία στο εν λόγω μαγαζί έχω να πω ότι έχω παρατηρήσει ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρω πιο είναι. Ίσως η έλλειψη εμπειρίας από τις νέες κοπέλες που έρχονται και οι παλιές τραβάνε όλο το ζόρι? Ίσως ότι οι παλιές έχουν χτήσει τη σταθερή πελατεία τους και "χεστήκανε" για τους νέους πελάτες? Ίσως το ότι γεμίζει να κάνει επιλκτικές τις κοπέλες και πηγαίνουν μόνο όπου τους αρέσει? Ίσως να είναι κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω (αλλά δεν είναι και δουλειά μου να το γνωρίζω? Εμένα δεν με ρώτησε κανένας πώς καταφέρνω και κάνω καλά τη δουλειά που κάνω). Όπως και να χει, θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί λίγη περισσότερη προσοχή. Είδα κόσμο να έρχεται μετά από εμένα και να φεύγει πριν από εμένα γιατί όπως λένε και οι προλαλήσαντες "βαρέθηκαν".

Και το λέω με όλη την καλοπροαίρετη κριτική γιατί το μαγαζί έχει όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις για να είναι και να παραμείνει το καλύτερο στην Αθήνα.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2022
Νέο Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stelios_el_Conquistador, anthotypos, vagevag20 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Αυγούστου, 2022
Δηλαδή ακόμα και στριπτιζαδικα πέφτει φτυσιμο; Ωρε που πάμε ρε;
K
koulourakias
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1