Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοριτσιών
 
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
6.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Μετά από καμμιά 10αριά κούπες κρασί και 2-3 σφηνάκια ρακή, κατάφερα να ψήσω 2 φίλους μου να κατεβούμε στο μαγαζάκι (~2.30 ξημερώματα) με σκοπό αφενός να «επιθεωρήσω» το ρόστερ και αφετέρου να γαμήσω.

Δυστυχώς τα πράγματα βαδίζουν προς διάλυση. Αν και είχα να κατέβω αρκετά χρόνια, ποτέ δεν θυμόμουν το συγκεκριμένο κωλόμπαρο σε τέτοια παρακμή. 3 γκόμενες όλες – όλες, οι οποίες βρίσκονται κιόλας σε καθημερινή βάση εκεί (απ’ ό,τι μου είπε μία εξ’ αυτών). Μ’ άλλα λόγια σχεδόν ανύπαρκτο rotation.

Η υπόλοιπη πελατεία απαρτιζόταν από έναν τύπο ο οποίος χαμουρευόταν για ώρα με 1 από τις 3 κορασίδες (την οποία δεν κατάφερα τελικά να δω), 2 μεσόκοπες σαβουροθείτσες από κανένα γύρω χωριό φαντάζομαι και μια παρέα πιτσιρικάδων που λογικά πήγαν μόνον για μάτι.

Για να μην μακρυγορώ λιγό αργότερα αφότου κάτσαμε, ήρθαν τα 2 εναπομείναντα μουνιά στη παρέα μας για κέρασμα και καυλάντα. Μιας και ήμουν ήδη αρκετά πιωμένος δεν συγκράτησα ονόματα, ωστόσο η μία συστήθηκε ως ρωσσίδα (ξανθιά σαραντάρα milf) και η άλλη ως ρουμάνα (μελαμψή μελαχρινή κοντούλα 25άρα). Το όνομα της ρουμάνας πρέπει να ήταν Μαρία αλλά δεν παίρνω κι όρκο.Χεχε!

Το show εξίσου μέτριο και αρκετά σποραδικό. Στην ουσία ανέβαιναν κατά διαστήματα κι έριχναν κάνα κωλοχτύπι μαζί με 5-6 πιρουέτες στους στύλους για περίπου 1 λεπτό, όσο διαρκούσε δηλαδή το στριπτιζοτράγουδο που τους έβαζε ο dj. Η μικρή ρουμάνα βέβαια πρόσθετε και κάτι περίεργα αεροπλανικά πάνω στα μαρκούτσια ρίχνοντας παράλληλα κοφτές λάγνες ματιές στη παρέα.

Με το ρουμανάκι λοιπόν αναπτύχθηκε αρκετά καλή χημεία και έτσι καυλωμένος όπως ήμουν δεν άργησα να της προτείνω να περάσουμε στα ενδότερα. Το δωμάτιο στο οποίο μπήκαμε ήταν μικρό, ενώ διέθετε μια υποτυπώδη ντουζιέρα κι ένα νιπτηράκι. Στα θετικά το ότι πριν ξεκινήσουμε έστρωσε ένα καινούργιο σεντόνι στο κρεβάτι και έκανε κι εκείνη ένα γρήγορο ντουζάκι.

Το ματς ξεκίνησε με μπόλικα φιλιά και χάδια καθώς κι ένα αρκετά εκτενές 69 κατά το οποίο απόλαυσα το στενό μουνάκι της. Η πίπα της ήταν σκουφάτη και σχετικά τίμια. Αρκετές εναλλαγές στο τέμπο, λίγο χέρι, παιχνίδια με γλώσσα, ενώ δεν έλειψαν και ορισμένες προσπάθειες για deep.

Στο β’ μέρος του αγώνα παίχτηκαν 2 στάσεις. Πρώτα cow, στο οποίο το κορίτσι έδωσε ρέστα. Κοπανιόταν με λύσσα (αν και δεν ρώτησα, πρέπει να είχε να γαμηθεί καιρό) και χωρίς το παραμικρό κλέψιμο μέχρι που κουράστηκε και μου ζήτησε να αλλάξουμε στάση. Με μισή καρδιά την γύρισα σε ιεραποστολικό όπου έδωσα κι εγώ με τη σειρά μου μπόλικο πόνο. Το τελείωμα ήρθε μέσα της και μόλις στράγγιξα, αράξαμε στο κρεβάτι για λίγο σόσιαλ και μερικές ακόμη αγκαλιές/χάδια (ρομαντικό κορίτσιΠλατύ χαμόγελο).

Συμπερασματικά τα λεφτά είναι αναμφίβολα πολλά για τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Επίσης βλέπω αδύνατο να αποφύγει κανείς έστω ένα κέρασμα διότι αν φάνε εξ’ αρχής άκυρο, ούτε που ξαναπλησιάζουν τα τραπέζια. Να τονίσω εντωμεταξύ πως στο δωμάτιο έκατσα για περίπου μισή ώρα, ενώ το προβλεπόμενο απ’ ότι μου είπε πριν η κοπέλα ήταν 20 λεπτά. Από την άλλη, δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική για σεξ στην ευρύτερη περιοχή του νομού, με εξαίρεση ίσως ένα στούντιο που μου είπαν κάποιοι ντόπιοι ότι έχει ανοίξει. Τρέχα γύρευε...

Κόστος ποτού: 20€
Κόστος πριβέ: 50€
Κόστος για μια πιστολιά (~20´): 80€

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2022
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
5.167
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Helluvatime, Kostas(3), maradona7

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Αυγούστου, 2022
Πολύ με στενοχώρησες κουμπάρε. Το μαγαζί το έμαθα όταν έκανα φαντάρος στο Ρέθυμνο. Έχω προλάβει εποχές που δεν ερχόντουσαν καν στο τραπέζι, ήταν όλες σε ένα καναπέ και εσύ έλεγες στο μάστορα ποια να σου στείλει. Τι κορμιά έχουν περάσει από αυτό το μαγαζί, είχε πολύ υψηλή ποιότητα μέχρι πρόσφατα.

Δυστυχώς πάει κι αυτό.
review reaction 1 Σεβασμιώτατος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1