Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 163 10
Στριπτιτζάδικα 246863
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

8.0
Χορός κοριτσιών (privé)

10.0
Χώρος

8.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επίσκεψη Τρίτη βράδυ σχετικά νωρίς! Στην είσοδο μια όμορφη κοπέλα μας έκοψε εισητήρια και μπήκαμε στο καταστημα. Μου έκανε αμέσως εντύπωση τα πολυάριθμα κορίτσια παο έπαιζαν τριγύρο καθώς και το ευάρiθμο προσωπικο (γκαρσόνια, μπαρμεν κτλ.)
Αρχικα κάθησα με την συνοδεία μου στο μπαρ και πήραμε το πρώτο ποτο μέχρι να αρχίσει το πρόγραμμα . Μετά ανεβηκαμε΄πάνω στο πριβε χωρό όπου καθήσαμε να δούμε το show παραγγέλνοντας σαμπάνια. Το σόου ήταν αρκετά καλό και μας κράτησε το ενδιαφέρων για αρκετή ώρα. Εντύπωση μου έκανε η Jessica η οποία ξεχώρισε με τους χωρούς της στο stage. Επίσης καλό και το ζευγαράκι στο live sex show. O χώρος του πριβε είναι αρκετά άνετος και πραγμα΄τικά μπορείς να κάνεις πολλά μακρυα απο αδιάκριτα μάτια ενώ έχει και καλή θέα στο stage καθώς και δικό του a/c.

Στα θετικά του μαγαζιού του η καθαριοτητα στα ποτά, το ευγενικο και εξυπηρετικό προσωπικό, τα πολυάριθμα κορίτσια, το καλό σοου! Επίσης πολύ καλή και ευγενική η χωρευτρια που μας χώρεψε στο πριβέ. Οσο αφορά το κόστος , σίγουρα υψηλό, ωστόσο για εμένα ήταν μια ιδιαίτερη περίσταση/επίσκεψη σίγουρα όχι τυπική και έτσι ήταν αναμενόμενο το κόστος. Σε κάθε περίπτωση πέρασα πολύ καλά.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 19, 2022
Ανώτατος
63
Πόντοι:
17.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Cloud88, Bartender 74 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη