Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 95 10
Στριπτιτζάδικα 193694
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοριτσιών
 
9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
4.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
100η κριτική λοιπόν. Συγχαρητήρια. Κέρδισα το χρυσό παπάρι. Χουχου.

Η συγκεκριμένη κριτική θα παρουσιάσει μια συνηθισμένη ημέρα για το εν λόγω (είχα καιρό) και ενα underground σκηνικο να ακολουθει με την καύλα Σόφι απο PUB 65. Και τα δύο καθημερινές καθώς πλέον βαριέμαι τα Σαββατοκυριακα τα οποία γεμίζουν απο άμπαλους πιτσιρικάδες. Μην προσβληθείτε εγω ήμουν χειρότερος στην ηλικία σας και ίσως και στα 25.

Λοιπόν δεν θα αναφερθώ στο ρόστερ αναλυτικά καθως μια βολτα κοστιζει 10 ευρώ και μπορειτε άνετα να πάτε. Γενικά έχει όμορφες κοπέλες με κάποιες νέες ενω άλλες παλιοσειρές πχ η Μιρέλα απο το 2016 Αθενς Κουινς παιζει ακομη. Και η Ψηλη ξανθια με τα κατσαρα μαλλιά αφάνα την οποια γαμουσε σε μια τσόντα ο μορφονιος του Power Of Love.

Κάποια ψηλή που περπατάει λιγο περιεργα προτεινει και σέξ στο πριβε των 70 ευρώ. Η Λίζα μια ξανθιά μιλφ με ωραιες βυζάρες που πήρα για έναν χορό δεν κανει τπτ πριβέ. Μονο φουλ στριπ λέει. Να πληρωσω δηλαδη 35 ευρω απλα για να γυμνωθει. Μπά.

Οι σερβιτοροι αυτη τη φορά ηταν ευγενικοί και το προσωπικό χαρούμενο. Μαλλον τους ειπαν απο τη τελευταια φορά. Όμως θα επικεντρωθω στο άλλο αρνητικό. γΙΑ ΑΥΤΟ και το 4 , οι κοπελες ΔΕΝ έρχονται εύκολα σε τραπέζια εγω ηθελα μια μελαχροινή με ωραιο κωλο juicy σωμα γκομενα της διπλανής πόρτας και δεν ήρθε ποτέ. 2 ωρες έκατσα εκει ηρθαν μόνο 2 κοπέλες. Πολυ καλη αυτη που λέω ισως ξαναπάω για αυτην , ξέρουμε αν κάνει και τι στο πριβέ ; αφήστε σχόλιο.

Κατα τα αλλα ωραια η προσφορά με 10 ευρω ποτο και 2 χορους δώρο. Το μαγαζι καθημερινές προσφέρει 2 σόου το ενα με δονητες και 2 κοπελες και το άλλο σέξ λάιβ με Αλίνα και τον ψηλό μελαχροινο μουσάτο με τ μπράτσα. Γενικά ωραια πέρασα αν ερχόντουσαν και οι κοπελες πιο συχνά απο το τραπέζι θα ηταν καλύτερα. Προχωράμε με κριτικούλα για Σόφι απο PUB 65 :

Δεν είχα προγραμματίσει σε καμία περίπτωση να κάνω γαμησιλίκια με τη Σοφία αλλα τελικά πως τα φέρνει η πουτάνα.... η φάση και δεν μπορείς να ξεφύγεις ! Τη Σοφία την ξέρουν οι τακτικοί κωλομπαράδες της Αθήνας ειναι μια μελαχροινή καυλιάρα μιλφ γυρω στα 40 (πρεπει να τα έχει ξεπεράσει) εγω την έκανα 45, αλλα την πουτανιά την έχει μέσα στη ψυχή της και αυτο προκαλεί πολύ τον υποψήφιο γαμιά της δηλαδή εμενα εν προκειμένω.
Ηρθε στο τραπέζι και αμεσως άρχισε τα γλωσόφιλα.. εγω ήμουν λιγο επιφυλακτικός στην αρχή αλλα ο πουτσος μου δεν άργησε να ξυπνήσει μέσα απο το παντελόνι, αυτη με χαίδευε και καταλαβε οτι δεν θα της γλιτώσω.... ειναι η φάση που η καύλα αρχιζει να σε ζαλίζει και θέλεις οπωσδήποτε να χύσεις.
Αρχικά μου είπε για 50 ευρώ αλλα η PUB65 δεν ειναι για 50 ευρώ.... σε φάση βάλτε ενα καναπεδάκι πιο πέρα να σας σκίζω στα 4 να τα πάρετε τα 50 της λέω 30.... μετά απο λίγο το δέχτηκε... τελικα όμως με πουτανιά άρπαξε τα 40 ! Γιατι την έκραξε σε κάποια φάση η άλλη η τσατσα στο μπάρ οτι μάλλον ειναι λίγα τέλοςπάντων δεν θα τα χαλάσουμε στο 10αρικο.... η φάση που θα διαβάσετε κόστισε λοιπόν 40 ευρώ καθαρά. Γενικά στις κωλομπαρουδες ειμαι σφιχτός παικτης εξαρχής και τους κόβω την φόρα γιατι αμα τις αφήσεις θα σε μαδήσουν εύκολα ειδικά πάνω στην καύλα.
Πάμε λοιπον πίσω στη γωνία οπου άρχισε να μου τριβεται και να βγάζει γλωσσα έξω όπως κ εγώ.... θές να δεις το πουτσο μου της λέω ;;; ναι φυσικά μου λεει... βγάλτον εξω μωρό μου... ξεκουμπωσα το τζινάκι και πέταξα εξω το πούτσο μου αυτη χαμήλωσε κ πήγε να τον πάρει τσιμπούκι... ακάποτα την έκοψα.... ασχολήθηκα λίγο με το στήθος της , έκατσε στο σκαμπό πέταξε τα βυζιά έξω και άρχισε να τρίβει το μουνί της δεν ειχε πολύ κόσμο αλλα μας βλέπανε απο οσο έβλεπα στους καθρέφτες ειδικά η τσατσα στο μπάρ οσο εγω της έβαζα δαχτυλάκι και έπαιζα με τη κλειτορίδα της....
φοβερό σκηνικό με καύλωσε άσχημα.... εκανα να πω στη τσατσα τι κοιτας... θές να έρθεις να μου τον αρπάξεις κ εσυ !!! Όλα αυτα με έκαναν πύραυλο... Η Σοφια άρχισε να μου τον παιζει δυνατά.... χύσε μωρο μου έλεγε όχι ακόμη της κάνω....
έχω καποτούλα της λέω... θέλεις να μου τον πάρεις τσιμπούκι;;;; ναι μου λέει εννοειται και το ρωτάς ;;;; γενικά κάθε κωλομπαράς ή γενικοτερα μπουρδελιάρης που σέβεται τον εαυτό του πρεπει να έχει 1-2 καπότες εύκαιρες... γιατι αυτη δεν είχε καποτα μαζι της και θα έμενα χωρίς τσιμπουκάκι.
τι γαμιόλα εισαι σκέφτηκα.... πόσο άνετα θέλεις να απολαύσεις τον πούτσο ενος άντρα που έχει καυλώσει άσχημα με τη πάρτη σου τέτοιες γκομενες θέλουμε... να ειναι απελευθερωμενες και γαμιόλες !!! Έβαλα καπότα στο πουτσο μου με γεύση φράουλα και την παρακάλεσα να τον χώσει ολο μεσα στο στόμα της....
Η τυπισα ειχε πάθει έκσταση - έγλειφε το πουτσο μου με μανία.... ήμουν υπνωτισμενος απο τη καυλα που δεν θυμόμουν τι έκανε πραγματικά.... κατεβηκε και στα αρχιδια κ μου τα καραμέλωσε ! Τα αρχιδια μου γέμισαν σάλια απο το στόμα της.... μου τα έβρεξε και η αισθηση ηταν καυτή.... ειχε σκύψει σαν δούλα μπροστά μου και μου πιπίλαγε τα αρχίδια !
Εγω συνέχισα να της τον δίνω στο στόμα και να της τον κτυπάω στη γλωσσα ααααχ ετσι γλέιψε το πουτσο μου της έλεγα κοιτα πως έχει γινει για πάρτη σου δοκίμασα να τη γαμήσω κιολας στα όρθια αλλα μου ζάλιζε τα αρχίδια να πάρει κ άλλα ποτά οι αλλοι στο μπάρ μας έπαιρναν μάτι απο το καθρεφτη και αυτο με καύλωνε ακομη περισσοτερο.... ειχα κατεβάσει το παντελόνι μου και της τον έδινα στο στόμα , αυτη τον εξαφάνιζε αχόρταγα.
Τελικά την έχυσα στο στόμα μέσα στη καπότα ! Αυτη συνεχιζε να μου τον παιρνει στο στομα κ αφου ειχα χύσει σαν να ήθελε να τα καταπίει κάτσαμε λίγο να συνέλθουμε απο τη καύλα , ενω μου έβγαλε το προφυλακτικο κ καθως περνουσε η τσατσα να παει τουαλετα μου λεει κρύψτον !!! Λέω γιατι δεν εχει ξαναδει πουτσα η θείτσα.... και την πιάσανε τα γέλια....
Μετά πηγα στο μπάνιο πλύθηκα.... παιξαμε λιγο με φιλάκια και κωλοτριψίματα και γυρισα στο τραπέζι μου να συνεχισω το ποτο μου λιγο μαζί της.
Ολο αυτο το σκηνικό μου κόστισε 40 και νομιζω οτι ήταν καλά γενικά για τα δεδομένα του κωλόμπαρου. Ηταν πολύ καλή εμπειρια και έχυσα δυνατά μέσα στο καυτο στομα της Σοφούλας η οποία ξαλάφρωσε τα αρχιδια μου απο τις καύλες που είχαν.
Ευχαριστώ Σοφία θα τα ξαναπούμε.





Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2022
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
138
Likes:
21.366
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PumpkinEater69, kostad1nos, ThE και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουνίου, 2022
Ρε φίλε μπορείς και χύνεις με καπότα ενώ σου κάνει τσιμπούκι;
Είσαι ήρωας... Εγώ μια ώρα μπορεί να μου τον έχει στο στόμα καυλωμένο (ίσως και περισσότερο) και για να χύσω είναι 1%.
Μικρός έχυνα αμέσως, δεν μπορούσα να κρατηθώ...
Τώρα τσιμπούκι με καπότα, δεν καταλαβαίνω τίποτα...
review reaction 1 Masazonomaxos, drifter81
30 Ιουνίου, 2022
Είσαι ρε μπαγάσα μια κατηγορία μόνος σου. Έχεις βρει το νόημα. Εύγε!
review reaction 1 Masazonomaxos
01 Ιουλίου, 2022
Και μένα το τσιμπουκι με καποτα δεν είναι το καλυτερο μου αλλά άμα ξεκινήσω τόσο καυλωμενος ναι μπορεί να χυσω και έτσι. Όπως έγινε με την Σοφία. Εχυσα μέσα στο στόμα της ενώ φορουσα καποτα. Δεν άντεξα.
04 Ιουλίου, 2022
Οι 2 χοροί είναι του διλεπτου ή αξίζει η φάση?
14 Νοεμβρίου, 2022
Μάλιστα..πήγε να σου κάνει ακάποτο αλλά αντιστάθηκες και φόρεσες καπότα ενώ είχατε ανταλλάξει ήδη γλωσσόφιλα..Εκεί δεν σιχάθηκες. Όσο για τα παζάρια..απλά είσαι τσαμπατζής..μη μας το παίζεις κι έξυπνος απο πάνω. Που θες να γαμ..σεις και με 40 ευρώ.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5