Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 186 10
Στριπτιτζάδικα 326479
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

5.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Εχω γραψει την κριτικη και στο θρεντ του αλκα στο φορουμ, και προφανως δε θα υπηρχε λογος να την βαλω κι εδω αλλα βλεπω η τελευταια κριτικη ειναι απο το 2013, οποτε κριμα ειναι να μην υπαρχει κατι καινουργιο.

Αντε καλημερα.
Επισκεψη σαββατοβραδο στο μαγαζι.
Οι πρωτοι χοροι στην πιστα ξεκινησαν κατα τις 0.20, ενω απο τις 1 και μετα οι εναλλαγες χορευτριων ηταν με πολυ μικρα διαλλειμματα.
Κοσμος μεχρι τις 1 υποτονικος, από τις 2 παρα και μετα το μαγαζι γεμισε. Δεν ηταν πηχτρα οπως πριν 2-3 βδομαδες-σε καθε σταντ δηλαδη να μαζευονται 4-5 ατομα και να τεντωνεσαι να δεις σοου-καμια σχεση. Αλλα ολα τα τραπεζια και σταντ, αλλα και το μπαρ ηταν κατελλειμμενα.
Κοπελες πολλες, καμια 30αρια σιγουρα. Απο αυτες, οι 2-3 ζητησαν χορο-ποτο,οι υπολοιπες περνουσαν και αν ηθελες τις ψαρευες. Σταθερη στο ''παμε για ενα καυλιαρικο χορο μωρο μου'' η γκρεις, επι πολλα χρονια γκραν ριτορνο-φβι. Βεβαια απο βασιλισσα εκει, τωρα εχει ξεπεσει καθοτι και γερασε αλλα και ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος.
Πολλες γυναικοπαρεες, μερικες απο αυτες ειχαν αξιολογα κομματια πραγματικα Κατσικογάμης
Σε μια φαση εσκασε και μια παρεα με μια μελλουσα νυφη, φοραγε και το πεπλο τρομαρα της. Συμμετειχε σχετικα απροθυμα σε σοου με εναν χορευτη επι σκηνης, βεβαια οταν τον καβαλησε την ειδε πιο ''ας κανω μια τελευταια-λεμε τωρα- αμαρτια''. Ευλόγησον
Εν τω μεταξυ, ελεω γκει παρειντ, εσκασε και μια παρεα απο λεσβιες, πατσολες φουλ, κοντοχοντρες, ενταξει μαυρο χαλι με κατι σαγιοναρες, σημαιακια απο την παρελαση, κατι σακιδια επ ωμου, μαυρο χαλι οπως ειπα.
Παντως οι χοροι περιορισμενοι, οσες φορες πηγα, τα δωματια-πριβε και απλου- ηταν αδεια, ισως εγω να επεσα στη στιγμη δεν ξερω.
Δεν ελειπαν και 2-3 ζευγαρια που καναν χαζι το λαιβ σοου, ωραια γκομενετα οι κυριες.
Αυτα απο εμενα

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2022
Μέγας
10
Πόντοι:
4.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, abcxyz, Διανοούμενος και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού