Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 62 10
Στριπτιτζάδικα 149001
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

6.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σοσιαλιστική επιστροφή στους νυχτερινους στριποπεριπάτους, ύστερα απο διετή αποχή λόγω κορονοιού και συναισθηματικής παγίδος, στην οποία υποπέσαμε παρά τα προηγούμενα λεγόμενά μας στην παρούσα πλατφόρμα.
Μέρα δημοκρατική, μέρα γιορτινή, μέρα μαγιου , νύχτα Σαββάτου και επελαύνουμε προς τον ναό για λαικό προσκήνυμα.
Υποτονική situation, δεν είχε δουλειά, την παρασκευή είχαν περισσότερη αποσα μου είπαν τα κοριτσια. Πεσμένη και η διάθεσή τους εξ όσων συμπέρανα.
Κέρασα τις παλιές τιμής ένεκεν για τις όμορφες συζητήσεις και στιγμές που είχαμε ανταλλάξει.

παμε παρακάτω.. πληροφορήθηκα από τις παλιές ότι άνοιξε καποιο αδελφικό κατάστημα και οι περισσότερες είχαν προβεί σε εσωτερική μετανάστευση. δεν διαμένω αθήνα , συνεπως δικαιολογήστε με.

από κει και πέρα... μουσική αδιάφορη. ποτό κομπλέ. σερβιτόρος γατόνι. νέες προσφορές στις παρεχόμενες υπηρεσίες και διαμόρφωση νέου χώρου στο πατάρι, μου είπανε, εαν και εφόσον ενδιαφέρομαι. ενδεχομένως να μην κατάλαβα καλά τα αγγλικά της κορασίδος ή να μην μπορουσε να μου τα εξηγήσει καλά ή απλά να σχεδίαζα το πριβέ στο μυαλό μου και να χάθηκα στη μετάφραση της ρώσικης προφοράς. μία μελαχρινή κυκλοφορούσε δυναμικά με αρκετά μεγάλη πρύμη, η οποία εμένα δε με συγκινεί. ξεπέταγε λαό πάντως.
πληροφορίες εντός , όποιος επιθυμεί.
απο κει και πέρα , η βραδιά έκλεισε με την υπέροχη Αλίσα, από το παγωμένο κρασνονταρ, ξανθιά αγαπημένη παναγιά , που έλεγε και ο πρίγκηπας, με ποτακι και πριβε σπέσιαλ!!
εξαίρετος παρτενερ!!!
κατάστημα που χρήζει ουσιαστικής παρέμβασης για να αλλάξει και το κλίμα...

Η πτώση είναι εμφανής αλλα στην ατμόσφαιρα αντιλαμβανεσαι την χαμένη αίγλη περασμένων ενδόξων καιρών και μίας συνοικιακής ερωτικής καλτίλας, βγαλμένη από παλιές όμορφες και εύπορες νύχτες.

κουρασμένο θα το έλεγα...

καλή συνέχεια μάγκες!!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2022
Jimmy the Kid
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sakarvats, Johny323, drifter81 και 6 άλλα μέλη