Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα
197713
Γενική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση κοριτσιών
4.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
4.0
Χορός κοριτσιών (privé)
4.0
Χώρος
6.0
Μουσική
4.0
Ποιότητα ποτών
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Σάββατο βράδυ χτες και είπαμε με φίλο μου να βγούμς για μια ακόμα ηρωική (σ)έξοδο. Πρώτος σταθμός το Villa Mercedes ,το οποίο οι διαχειριστές μου φαίνεται οτι το αδικούν που δεν το περιλαμβάνουν στη λίστα με τα...strip club. Στη μπάρα πάνω να λικνίζεται χορεύτρια με ένα απίστευτο σμιλεμένο, λιλιπούτειο κορμάκι, ενώ και ανάμεσα στο κόσμο να μην λείπουν παρουσίες που πολύ θα ήθελες να έβρισκες σε ένα στριπτηζάδικο.Βλέποντας όμως πως με τελικά στa οφθαλμόλουτρα θα μέναμε μόνο είπαμε να πάμε κάπου για...πιο σίγουρα αποτελέσματα. Κατευθυνθήκαμε για Lido το οποίο ήταν από το πλέον γνωστά στριπτηζάδικα που δεν είχα ξανατιμήσει πριν. Όπως και άλλοι συναγωνιστές έχουν επισημάνει στις κριτικές πιο κάτω, οι εποχές της δόξας του συγκεκριμένου μαγαζιού-που εγώ δεν τις έχω ζήσει-αν υπήρξαν ποτέ σίγουρα έχουν περάσει. Απέχει δε έτη φωτός από το Alcatraz, τη τελευταία επίσκεψή μου σε αντίστοιχο χώρο πριν από έναν μήνα περίπου. Ξεκινώντας από τις γυναίκες είναι δυστυχώς πολύ δευτεράτζες. Μοντελάκιας ων, πηγαίνοντας σε ένα τέτοιο μαγαζί αυτό που έχω την απαίτηση να βλέπω είναι σφιχτά, γυμνασμένα ,ολοστρόγγυλα κω..κια πακέτο μαζί με λεπτά καλλίγραμμα πόδια. Ψωμάκια και κοιταρίτιδα βλέπω και με το κιλό γύρω μου δεν έχω όρεξη να πληρώσω για να δω κι άλλη. Μοναδικές εξαιρέσεις η Ρωξάννα, μια ψηλή και λυγερή κοπέλα, αρκετά όμορφη αλλά εντελώς άστηθη και μία δεύτερη που δε συγκράτησα το όνομά της. Από χωρό πήρε τη τελευταία ο φίλος μου με 50Ε-μέτρια πράγματα απ'όσο μου είπε και ακόμα και στα λεφτά αυτά δεν έβγαλε το string. Ο χωρός των κοριτσιών στη πίστα πολύ αργός και νωχελικός η μουσική πέραν από γνωστές επιτυχίες περιλάμβανε και κάποια άσχετα άγνωστα που δεν ήξερε η μάνα τους και άκαιρες αλλαγές . Ο χώρος μικρός ,οικογενειακός συμπαθητικός με καθίσματα περιμετρικά τοποθετημένα γύρα από τη πίστα και καλή θέα σε αυτήν, ενώ παραδίπλα υπάρχει αρκετά διακριτικός χώρος για τα prive. Ωστόσο το κλίμα ήταν αρκετά υποτονικό και θύμιζε περισσότερο καθημερινή παρά Σάββατο βράδυ.Ο κόσμος σχετικά λίγος-που βέβαια ήταν και καλό γιατί δεν την έβγαζες στο όρθιο, οι privé χωροί ελάχιστοι. Στην είσοδο στο ταμείο αντί για μια καλλίγραμμη παρουσία, αντιμέτωπος ερχόσουν με κάτι...σεβάσμια γηρατιά-ο ιδιοκτήτης ίσως;. Ανακεφαλαιόνοντας με λίγα λόγια το Lido θα μπορούσε κάλιστα να πρόκειται για ένα τοπικό στριπτηζάδικο στα προάστια ή την επαρχία και όχι ένα από τα πιο γνωστά strip club της πρωτεύουσας
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού