Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 8 10
Στριπτιτζάδικα
28039
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
7.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Λοιπόν, μετά από καιρό επισκέφθηκα το Σάββατο 13/6 μαζί με ένα φίλο μου το Illusions, στο Μπουρνάζι. Την τελευταία φορά που είχα πάει είχε λίγες σχετικά κοπέλες και δεν είχα ενθουσιαστεί ιδιαίτερα. Χθες, καθώς βρεθήκαμε στην περιοχή για ένα καφεδάκι, κατά τις 1 πήγαμε μια βόλτα από το μαγαζί. Μπαίνοντας μέσα, έπαθα πλάκα βλέποντας πάρα πολλές κοπέλες. Συνολικά πρέπει να είχε γύρω στις 20 με 25 κοπέλες. Η εξήγηση ήρθε λίγο αργότερα, καθώς όπως μου είπε ένα από τα κορίτσια έκλεισε το Queen's και 13 κοπέλες "μετατέθηκαν" στο Illusions. Οι μισές είναι Ρουμάνες, έχει κάποιες Τσέχες πολύ καλές (θυμάμαι τη Ντανιέλα... ψηλή με καστανό μαλλί και piercing). Οι τιμές 12,20 τα ποτά και 12 ο χορός και 50 το prive (χορός και Prive είναι στον ίδιο ιδιαίτερο χώρο, με κάτι σαν καναπέ να τα ...διαχωρίζει). Το μαγαζί χθες είχε πολύ κόσμο, όμως εμένα μου έκανε εντύπωση ότι τελικά οι πιο θερμές κοπέλες ήταν αυτές που δεν ήταν οι πιο εντυπωσιακές, αλλά αυτές που δεν θα τις έλεγες και ...μοντέλα. Συγκεκριμένα, η Barbara μία γεματούλα που σε ...καβαλούσε από το πρώτο δευτερόλεπτο που ερχόταν στην παρέα σου και η Electra, λίγο μεγαλούτσικη, που όμως βγάζει μια φωτιά από μέσα της. Πολλές κοπέλες φαίνεται να είναι καινούργιες στο χώρο, γιατί δεν το ...έχουν μέσα τους ακόμη... και είναι και βιαστικές "καλησπέρα πως σε λένε, πάμε χορό??" Το πιάσατε το υπονοούμενο...
Πάντως σε γενικές γραμμές ήταν μια ευχάριστη βραδιά, όχι ιδιαίτερα ακριβή.
Πάντως σε γενικές γραμμές ήταν μια ευχάριστη βραδιά, όχι ιδιαίτερα ακριβή.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού