Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 6 10
Στριπτιτζάδικα
11630
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοριτσιών
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
6.0
Μουσική
6.0
Ποιότητα ποτών
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν πήρα την απόφαση να περάσω το σαββατόβραδο μου στο εν λόγω μαγαζι, έπαιρνα ένα ρίσκο... λίγο οι παρακάτω κριτικές, λίγο τα πολύ κοντινά μαγαζιά που είναι απτά καλά, με έκαναν να είμαι επιφυλακτικός...
Διαψεύστηκα όμως γιατί το μαγαζί κινείται σε πολύ καλές γραμμές σε όλους τους τομείς με περιθώρια βελτιωσης πάντως...
Το σέρβις είναι πολύ καλό, τα γκαρσόνια ευγενικά και τα ποτά μια χαρά...
Τώρα από κοπέλες μην φανταστείτε τις θεές που βλέπεις σε μαγαζιά όπως baby gold kαι alkatraz για παράδειγμα, όμως είναι πολύ δραστήριες,δείχνουν να έχουν όρεξη, είναι αρκετές και παίζουν και 2-3 πολύ καλά αστεράκια...
Ιδιαίτερη βάση να δώσετε στις 3-4 κοπέλες από βραζιλία και ειδικά στην ξανθιά που είναι χάρμα οφθαλμών...
Επειδή δεν το ξέρει ο πολύς κόσμος (δεν είδα πολλούς με ναργιλέ) και ευτυχώς είχα ενημερωθεί απτο site προσφέρεται και δωρεάν ναργιλές ζητήστε τον...
Από τιμές είναι τσιμπημένο το ποτό 15 ευρώ, χορός 10 και prive 50...
Διαψεύστηκα όμως γιατί το μαγαζί κινείται σε πολύ καλές γραμμές σε όλους τους τομείς με περιθώρια βελτιωσης πάντως...
Το σέρβις είναι πολύ καλό, τα γκαρσόνια ευγενικά και τα ποτά μια χαρά...
Τώρα από κοπέλες μην φανταστείτε τις θεές που βλέπεις σε μαγαζιά όπως baby gold kαι alkatraz για παράδειγμα, όμως είναι πολύ δραστήριες,δείχνουν να έχουν όρεξη, είναι αρκετές και παίζουν και 2-3 πολύ καλά αστεράκια...
Ιδιαίτερη βάση να δώσετε στις 3-4 κοπέλες από βραζιλία και ειδικά στην ξανθιά που είναι χάρμα οφθαλμών...
Επειδή δεν το ξέρει ο πολύς κόσμος (δεν είδα πολλούς με ναργιλέ) και ευτυχώς είχα ενημερωθεί απτο site προσφέρεται και δωρεάν ναργιλές ζητήστε τον...
Από τιμές είναι τσιμπημένο το ποτό 15 ευρώ, χορός 10 και prive 50...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού